SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

CSM București a ratat Final Four-ul » Narcisa Lecușanu: „La Adi Vasile s-a văzut lipsa de experiență”

Narcisa Lecușanu
Narcisa Lecușanu

Articol de - Publicat duminica, 11 aprilie 2021 21:52 / Actualizat duminica, 11 aprilie 2021 22:09

Narcisa Lecușanu (44 de ani), fosta mare jucătoare a României, a făcut radiografia pierderii calificării CSM București în Final Four-ul Ligii Campionilor, după 19-24 cu ȚSKA Moscova. 

Totul despre ȚSKA Moscova - CSM București 24-19, AICI

Narcisa Lecușanu a jucat handbal la nivel înalt. În 2010 a evoluat în finala Ligii Campionilor Oltchim-Viborg. Vicecampioană mondială cu naționala României în 2005, fosta mare jucătoare e acum membru în Comitetul Executiv al Federației Internaționale de Handbal. Urmărește atent tot ce se întâmplă în handbal. Supărată de necalificarea CSM București în Final Four-ul de la Budapesta, Narcisa a făcut o radiografie a eșecului și a încercat să explice de ce s-a ajuns aici.

Narcisa Lecușanu: „CSM București a stat doar în Grubisic și Neagu”

„Cumva jocul CSM București nu mi-a dat speranțe. Nu am avut cea mai mare încredere. Nu am știut să conservăm la București avantajul de 9 goluri. avut la un moment dat. Acum, la Moscova, echipa a stat doar în Grubisic și Neagu. Sunt jucătoare gen Laura Chiper Moisă care se vede că nu au jucat tot sezonul sau au evoluat foarte puțin. Acum, când le-ai trimis să joace, nu au putut. 

Lazovic a făcut un meci slab, deși în meciurile de până acum a jucat formidabil. Nu l-am înțeles pe Adi Vasile de ce nu a scos-o, să o țină trei-patru minute să o liniștească. Poate trebuia băgată și Bazaliu sau Perianu acolo. Ai nevoie de toți oamenii într-o echipă. Știu, e ușor de pe margine, eu nu sunt la antrenamente să văd cum se pregătesc. Poate acolo e o explicație.

Adi Vasile îmi place, e devotat, își dă silința în ceea ce face, dar cred că ar fi trebuit să le dea mai multe minute româncelor, mai ales de când a aflat că e selecționerul României. La această calificare diferența au făcut-o anumite finețuri, și din păcate, repet, noi nu am știut să conservăm un rezultat bun. Lipsa de experiență a lui Adi Vasile s-a văzut”, a declarat Lecușanu. 

Narcisa Lecușanu: „Nu se impunea 7 metri!”

Narcisa Lecușanu a comentat și ultima fază, cea în care Dembele a fost faultată. „Am fost la toate consfătuirile de arbitri din ultimul timp. Tendința este să se elimine brutalitățile. Aici nu a fost cazul de așa ceva. A fost un fault de joc, în lateral, Dembele era cu spatele la poartă. Jucătoarea noastră a făcut cred o entorsă, dar nu urmare a unui fault dur”.

Mai multe știri despre CSM București:

Vasile Stângă prevede un moment critic pentru CSM București: „Va atârna greu pe club”

Gabriela Szabo, după eliminarea lui CSM București din Ligă: „Se încheie o etapă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
saramago
saramago  •  12 Aprilie 2021, 10:38

Adi Vasile nu are experiență ? Păi Olga Levina (Akopian) este antrenor principal de vreo trei săptămâni !

446194735563038
Cony Nick  •  12 Aprilie 2021, 09:44

lasati-o pe Lecuseanu..... ***faceti urgent un interviu cu antrenorul Vasile , cu jucatoarele din echipa, cu conducerea sectiei de handbal de la CSM, etc........ sânt mult mai bune decât un interviu cu Lecuseanu, care dupa ce s-a încheiat activitatea de jucatoare profesionista, nu a ajutat cu nimic handbalul românesc....cu toate ca este prof. de sport si antrenor de handbal...si ar fi putut sa antreneze la copii si juniorii, decât sa faca pe functionara ... ar fi putut sa i-a exemplu de la alte jucatoare mai valoroase decât ea, foste Glori din handbalul românesc, care dupa terminarea carieri sportive s-au apucat de antrenorat...

sibman
sibman  •  12 Aprilie 2021, 09:07

Oricum calificarea s-a pierdut dupa primul meci. Este inadmisibil sa -ti bati joc de un avantaj de 9 goluri.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează