SPORTURI  »  HANDBAL  »  REVENIRE

Născută a doua oară

Articol de - Publicat luni, 18 februarie 2008 00:00

Patricia Vizitiu spune că la Braşov a regăsit plăcerea de a juca handbal

Internaţionala de tineret Patricia Vizitiu a fost de departe cea mai bună jucătoare a Rulmentului în dubla manşă cu maghiarele de la Debrecen. A marcat de 15 ori, braşovencele calificîndu-se fără probleme în "sferturi" după 30-30 şi 25-20.

"Îi mulţumesc doamnei Mariana Tîrcă! Mi-a dat încredere şi şansa să demonstrez că sînt o handbalistă de valoare. Uitasem să joc handbal, mi-era frică să arunc la poartă, dar acum simt că m-am născut a doua oară", a declarat interul dreapta. Venită de la marea rivală Oltchim, Patricia (foto) nu poartă pică celor de la Vîlcea. "Era greu să joc acolo. De aceea am şi vrut să plec. Acum însă îmi doresc să cîştig cu Braşovul campionatul şi Cupa Cupelor", a adăugat Vizitiu.

Patricia visează să ajungă şi în echipa "naţională" de senioare. "Cînd voi fi convocată, va fi cea mai mare bucurie pentru mine. Pînă atunci însă vreau să cîştigăm la tineret titlul mondial", a încheiat Vizitiu.

Playtech: Pozele pe care Andreea Marin le-ar vrea ŞTERSE! Cum poza vedeta când era tânără, sigur nu ştii de aceste imagini


Comentarii (3)
 •  28 Februarie 2008, 19:44

@bravo Sa nu uiti ce a raspuns Cristina Neagu dupa meciul cu Franta, la intrebarea: Reporter:Ce ti-a spus Tadici la pauza de ai jucat asa de bine in repriza a doua ? C.N. Nu mi-a spus nimic, eu in pauza am stat sa ma pregatesc pe teren. De fapt in meciul urmator, cu Rusia, nu a mai folosit-o decat vreo 5 min asta desi antrenorul Frantei,Olivier Krumbolz, recunostea ca cea care a castigat meciul din sferturi pentru Romania este jucatoarea Rulmentului. Si intamplator sau nu dupa meciul cu Franta, Gheroghe Tadici a uitat sa adauge si Brasovul in lista oraselor ce au avut o contributie la calificarea in semifinalele Campionatului Mondial.

 •  18 Februarie 2008, 10:40

De departe cea mai buna jucatoare a dublei manse cu Debrecenul a fost Cristina Neagu. E adevarat ca Patricia a facut doua jocuri extraordinare si a stralucit in atac dar fara Neagu - care a tinut atat atacul cat si apararea nu ar fi ajuns prea departe. Oricum, nu e o competitie intre cele doua - sper sa joace la fel de bine si sa creasca impreuna. :) Hai Rulmentul!

 •  18 Februarie 2008, 10:39

O jucatoare care isi cunoaste lungul nasului. Toata stima si respectul! Ramai modesta si serioasa si o sa ajungi si la senioare, poate chiar mai repede decat speri. Tarca da tot felul de declaratii si isi incita jucatoarele sa dea declaratii belicoase la adresa lui Tadici, dorind probabil sa-l faca pe acesta din urma sa renunte la ele, tocmai pentru a putea sa-i scoata ochii la urma pentru neconvocarea lor. La fel a facut si cu Avadani. A sarit cu gura de 10 metri in sus cand Tadici a lasat-o in afara nationalei, ca mai apoi, la doar cateva saptamani distanta, chiar ea s-o dea afara de la club. E mizerabil jocul asta pe care il practica. E clar ca pentru ea interesele personale sunt peste cele ale jucatoarelor si ale nationalei. Dar se pare ca mai sunt si handbaliste care nu se lasa manipulate si atrase in acest joc perfid, in ciuda varstei fragede pe care o au. Bravo lor! Si Cristina Neagu a dat dovada de acelasi caracter si personalitate la intoarcerea din Franta, cand n-a facut jocul antrenoarei de la echipa de club, recunoscand ca a fost primita foarte bine in lotul senioarelor si ca nici nu s-a pus problema vreunei discriminari datorate faptului ca ea venea de la Rulmentul. Jucatoare talentate si de caracter. daca raman serioase in pregatire, le asteapta un viitor frumos. Felicitari, fetelor!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează