SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL EUROPEAN / DANEMARCA - ROMÂNIA, AZI, 21:45, TVR 2 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

"Naţionala" României le pregăteşte surprize danezelor. "Cu răbdare, multă răbdare"

Articol de - Publicat joi, 09 decembrie 2010 00:00

"Nationala" României a avut programat un antrenament de la ora 10:30 (ora României), dar nu în Gigantium Arena, sala care găzduieşte partidele, ci într-o mică localitate de lînga Aalborg. Radu Voina a pus accent pe repliere, semn că încearcă să oprească jocul în viteza al danezelor.

"Le urmăriţi tot timpul pe extreme. Mare atenţie la pase în atac şi nu grăbim. Cu răbdare, multă răbdare"
, le-a spus Radu Voina.

La ora 12:30 româncele au ajuns la sală, iar de la ora 14:00 (ora României), au avut masa de prînz. După masă, Voina şi-a trimis elevele la somn, iar la ora 18:30, exact înainte de plecarea la sala, româncele au mai vizionat încă o data jocul Danemarca-Serbia.

"Ne-am pregătit pentru ele, stim ce joacă, şi nu cred că ne pot surprinde cu nimic. Apărarea României poate face diferenţa, aşa cum s-a întîmplat şi cu Spania", a declarat interul Adina Fiera Meiroşu.

A nins toată noaptea
La Aalborg, în noaptea de miercuri spre joi, a nins mărunt, astfel că dimineaţa, stratul de zăpadă a ajuns la peste 40 de centimetri. "De mult nu am mai văzut aşa zăpadă mare", au spus danezii, locuitorii Aalborgului nefiind obişnuiţi cu ierni grele în ciuda faptului că distanţa faţă de Polul Nord e mai mică decît în restul continentului.

"Cît am jucat la Aalborg, doi ani, nici nu am văzut zăpada. Iarna mai mult plouă", a declarat şi Narcisa Lecuşanu, managerul echipei "naţionale" a României.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
velsadicu
velsadicu  •  09 Decembrie 2010, 17:51

Hai Romania! O tara intreaga iti tine pumnii!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează