SPORTURI  »  HANDBAL  »  SURPRIZE! SURPRIZE!

Neagu, antrenor secund!

Articol de GSP - Publicat luni, 21 februarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 21 februarie 2011 16:02

Anja Andersen a trecut-o aseară, la meciul cu Krim Ljubljana, pe Cristina Neagu pe post de secund, pentru ca aceasta să poată sta pe banca tehnică


În primele două jocuri, cu Buducnost Podgorica şi cu Itxako Estella, Anja Andersen i-a dat indicaţii precise Cristinei Neagu, cea mai bună jucătoare din lume în 2010. "Nu ai voie să arunci la poartă!", i-a spus Anja, dorind să-şi protejeze jucătoarea pentru problemele de la umărul drept. Cristina s-a conformat şi în cele două meciuri a trimis de două ori spre poarta adversarelor, înscriind o singură dată în disputa din Spania!

Joi, cu trei zile înaintea meciului cu Krim Ljubljana, tehnicianul danez a anunţat că sînt puţine şanse ca Neagu să joace. "Are dureri la umăr şi va trebui operată. Pînă nu se operează, sînt şanse mici să mai joace", a declarat Anja Andersen.

S-a ţinut de cuvînt şi, ieri, Neagu nu a fost trecută pe foaia oficială în postura de jucătoare. A fost însă pe post de antrenor secund! Anja le-a tăiat de pe listă pe Maria Torok Duca şi Luminiţa Dinu, antrenoarea secundă, respectiv tehnicianul cu portarii al Oltchimului, preferînd-o pe Cristina Neagu.

Explicaţia danezei a fost aceea că Neagu le cunoaşte mai bine pe colegele ei şi ar fi un imbold moral în disputa cu campioana Sloveniei! În Liga Campionilor nu există un regulament în ceea ce priveşte persoanele care stau pe banca tehnică a echipelor. Orice persoană, chiar dacă aceasta nu are carnet de antrenor, poate fi trecută ca avînd rol de oficial.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează