SPORTURI  »  HANDBAL  »  PREMIERI

Neagu, numărul 1

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 decembrie 2008 00:00

Handbalista echipei Rulmentul Braşov, Cristina Neagu, a fost desemnată ieri de Direcţia pentru Sport Braşov ca fiind cea mai bună sportivă a judeţului în 2008. Pe poziţia a doua s-a clasat înotătorul Ştefan Gherghel, fiind urmat de colegul său, Cătălin Cosma. Neagu se află în aceste zile în Macedonia cu echipa naţională, unde participă la Campionatul European.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
 •  16 Decembrie 2008, 15:09

Felicitari .....merita... Neagu este o jucatoare foarte buna chiar daca uneori ...de exemplu meciu cu Spania...nu stralucceste... dar ramane o foarte buna...jucatoare... Si ca aparentele inseala.... nu are ifose...cu toate ca pare ca da.... dar eu nu cred ac o intereseaza doar jocul ei..chiar mi se pare o jucatoare care joaca in echipa.... parerea mea....

 •  12 Decembrie 2008, 19:15

felicitari celor care au ales-o pe CRISTINA cea mai buna jucatoare a anului,si acesta este un stimulent pentru o jucatoare de-si mai mare perspectiva.Felicitari si din partea mea CRISTINA.

 •  12 Decembrie 2008, 09:53

dacc nu ar avea atitea ifose ar putea juca mai bine si ar putea vedea mai bine in teren si pe colegele ei.pacat de talentul ei dar are un joc egoist si se vede ca o intereseaza doar jocul ei.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează