SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Neagu, Pintea și Adi Vasile au fost invitați la ședința CA a CSM București

Cristina Neagu și-a prelungit contractul cu CSM București, dându-i-se asigurări că se vor rezolva problemele financiare
Cristina Neagu și-a prelungit contractul cu CSM București, dându-i-se asigurări că se vor rezolva problemele financiare

Articol de - Publicat joi, 21 mai 2020 14:31

Cele două handbaliste și antrenorul lui CSM București au primit asigurări, în direct, că vor încasa banii restanți. 

Consiliul de Administrație al Clubului Sportiv Municipal București s-a reunit miercuri, 20 mai, într-o ședință extraordinară de lucru. Au participat reprezentanții Primăriei Capitalei, ai Consiliului General al Municipiului București și cei ai Clubului Sportiv Muncipal București. Invitați speciali au fost Cristina Neagu, Crina Pintea și antrenorul echipei, Adrian Vasile. 

Principalul punct pe ordinea de zi a ședinței a fost legat de restanțele financiare ale angajaților. Astfel, echipa feminină de handbal nu a mai fost plătită din luna ianuarie 2020, iar băieții de la handbal nu au mai primit niciun salariu din decembrie 2019. 

Asigurări de la viceprimarul Bădulescu 

„Sportul bucureștean se va bucura de continuitate la toate nivelurile. Așteptăm resursele financiare de la Ministerul Finanțelor pentru ca activitatea Clubului Sportiv Municipal București să se desfășoare în cele mai bune condiții", le-a transmis tuturor viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu. El este cel care coordonează activitatea clubului Primăriei. 

CSM București vrea să atace hotărârea Federației Române de Handbal, aceea de a plasa echipa feminină pe locul 2, la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Primăria a anunțat în cadrul ședinței că va susține demersurile clubului și va sprijini eforturile pentru a „repara greșeala FRH". 

Citește mai multe știri din handbal:

Florin Verigeanu despre plecările de la SCM Rm. Vâlcea: „I-am făcut o ofertă Iuliei Dumanska, dar nu a acceptat-o!”

4 jucătoare de la CSM București și 3 de la SCM Rm. Vâlcea, nominalizate pentru echipa sezonului în Liga Campionilor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
110742643367090
Tiberiu Bogdan  •  22 Mai 2020, 11:59

Da,trebuie sa deschida proces,desi e benefic pt handbalul romanesc sa avem doua echipe in CL,CSM a fost umilita si nedreptatita de aceasta dictatura a votului,a votului ,,prieteniei",a pilelor si intereselor,...iar obraznicia si impertinenta conducatorilor valceni trebuie ciontita,altfel si suporteri lor ,admirabili oe vremea Otchimului,vor urma exemplu celor in Baia Mare si se vor comporta precum ei,cand au jignit si injurat jucatoarele,antrenorii,oficialii si conducatorii clubului,jurnalisti,pe toata lumea care nu aplauda BM.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează