SPORTURI  »  HANDBAL  »  RULMENTUL – URBAN BRAŞOV VS „U” JOLIDON CLUJ

Neagu vs Amariei

Articol de GSP - Publicat luni, 14 aprilie 2008 00:00

Astăzi, de la ora 11:00, în sala „Dumitru Popescu-Colibaşi” din Braşov, se vor întîlni Rulmentul – Urban Braşov şi „U” Jolidon Cluj, două formaţii de tradiţie în handbalul feminin romînesc, care în actualul sezon au evoluat în Europa în cea de-a doua competiţie valorică, Cupa Cupelor. În timp ce Rulmentul îşi continuă drumul şi sîmbătă viitoare va evolua la San Sebastian, în compania ibericelor de la Akaba Bera-Bera, clujencele au fost eliminate în sferturile de finală de Podravka. Rulmentistele conduc clasamentul primului eşalon cu maximum de puncte, în timp ce clujencele se află pe locul 6, foarte aproape de a pierde o nouă prezenţă în Europa. De la braşovence vor lipsi din motive medicale: Patricia Vizitiu, Ionica Munteanu, Woo Sun Hee şi Codruţa Zavragiu. În turul campionatului, pe 29 septembrie, pe Someş, braşovencele s-au impus cu 33-26.

Fetele trebuie să fie extrem de concentrate la ce le aşteaptă. Nu trebuie să tratăm superficial acest joc, pentru că e clar că echipa din Cluj vine cu gîndul la victorie. Nu au ce pierde, astfel că vor risca totul pentru a cîştiga acest meci. Noi însă nu avem voie să facem paşi greşiţi", a spus Mariana Tîrcă, antrenoarea echipei Rulmentul

Playtech: Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează