SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA

VIDEO + FOTO NEBUNIE totală pe teren după victoria României cu Spania! Imagini de senzație cu „Batgirl” Bazaliu, surprinse de fotoreporterul GSP

Articol de , - Publicat sambata, 12 noiembrie 2022 00:21 / Actualizat sambata, 12 noiembrie 2022 08:47

Victoria României în fața Spaniei, 28-27, a venit în ultimele secunde, când Bianca Bazaliu a aruncat de la jumătatea terenului și i-a dat pe spate mâinile portarului iberic!

  • Gazeta Sporturilor a trimis o echipă de jurnaliști la Skopje, în Macedonia. Reporterul Andrei Petrescu și fotoreporterul Raed Krishan trimit cele mai importante detalii de la Europeanul de handbal

Au urmat clipe extraordinare pe teren. Fetele noastre au izbucnit, s-au îmbrățișat și au dansat de bucurie, sub privirile unui Florentin Pera copleșit de emoții. România păstrează șanse pentru semifinalele de la Europeanul de handbal feminin, deși acestea sunt restrânse (aici sunt cele 4 condiții de îndeplinit). 

Fotoreporterul GSP Raed Krishan a surprins imagini de senzație de la meciul disputat în Macedonia de Nord, cu Bazaliu afișând un tricou cu însemnul lui Batman:

+10 FOTO

REZUMAT VIDEO | România - Spania 28-27

Citește și:

VIDEO CU GOLUL Aruncarea FENOMENALĂ reușită de Bazaliu la ultimul atac al României + Ce a declarat la final: „Iei mingea și o dai, atât”

CORESPONDENȚĂ DIN MACEDONIA Beznă la Skopje! După ce țara gazdă a fost eliminată de România, spectatorii nu se înghesuie la meciuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
miaumiau
miaumiau  •  20 Noiembrie 2022, 13:44
Postat de cdba3133 pe 12 Noiembrie 2022, 12:01

Daca la victorii nu ne putem bucura. Atunci la ce sa ne bucuram? Apropos: Ti-e iti pare rau?

Mie imi pare rau doar ca nu au constanta. Incepe si handbalul romanesc sa se cocalarizeze. Si pe principala vinovata o gasesc pe Cristina Neagu , chit ca ii cea mai buna din lume individual .

miaumiau
miaumiau  •  20 Noiembrie 2022, 13:40
Postat de eliodorviorel pe 12 Noiembrie 2022, 14:18

Imi pare rau ca nu impartasesti bucuria fetelor... Ar fi trebuit, macar, sa te treaca un fior de mandrie atunci cand ptin ambitie, nerv si curaj apar realizari si bineinteles rezultatele. Nu crezi ca avem nevoie de asemenea sportivi in toate sporturile de echipa? Ei bine si eu m-am bucurat alaturi de fete ca si cand as fi castigat un trofeu! HAI ROMANIA!!! SUCCES FETELOR!

Eeee si acum dupa ce a trecut tot , nu au fost penibile cu fericirea lor exagerata?

DjimZmit
DjimZmit  •  13 Noiembrie 2022, 03:50
Postat de miaumiau pe 12 Noiembrie 2022, 08:58

Se bucura de parca au castigat cupa mondiala . Stati calmi ca urmeaza 3 dusuri reci.

Adica, din cate spui, ajung sa joace cel putin pentru locurile 5-6... Bravo, esti un optimist!!! Esti ca si noi, numai ca te exprimi mai eliptic...:)

Vezi toate comentariile (13)
Comentează