SPORTURI  »  HANDBAL  »  

Energia Pandurii Tîrgu Jiu a obţinut două victorii şi un egal în amicalele din Serbia

vasile stinga
vasile stinga

Articol de GSP - Publicat joi, 19 august 2010 00:00

  Energia Pandurii Tîrgu Jiu a obţinut, în meciurile de pregătire din Serbia, două victorii, cu Metaloplastica Sabaci şi Jugovici Kak, şi un rezultat de egalitate, cu Vojvodina Novi Sad.

 

Formaţia Pandurii Tîrgu Jiu a învins cu scorul de 33-30 pe Metaloplastica Sabaci şi cu 30-25 pe Jugovici Kak în timp ce, miercuri seară, a terminat la egalitate, scor 24-24, cu Vojvodina Novi Sad.

Elevii antrenaţi de Vasile Stângă au revenit în România joi dimineaţă. "Au fost binevenite cele trei meciuri de pregătire din Serbia şi cred că pe viitor vom face mai multe meciuri acolo pentru că am constatat că sînt jocuri foarte bune de pregătire cu echipe bătăioase, cu echipe bune care îţi pun probleme. Am jucat trei meciuri cu trei echipe de ligă naţională, ultimul cred că a fost cel mai tare după părerea mea. Primul a fost cu Metaloplastica Sabaci, o echipă de tineri printre care doar doi sunt mai în vîrstă, de 25-26 de ani, iar restul sunt doar de 19-20 de ani, dar ştiu handbal şi ne-au pus probleme. La ultimul meci era să iasă o bătaie generală pentru că au avut ambiţie să ne bată", a spus Vasile Stângă, potrivit mediafax.

Tehnicianul Energiei Pandurii a avut şi alte motive de bucurie, pe lîngă jocul bun al echipei sale, reuşind să îşi familiarizeze echipa cu noile reguli de arbitraj. "M-am bucurat că la meciul cu Jugovici Kak ne-au arbitrat doi arbitri EHF şi au făcut-o după noile reguli din handbal. Deja aceste reguli m-au pus pe gînduri rău şi o să facem acum în cadrul programului de antrenament şi pregătirea sportivilor pentru aceste reguli noi din handbal. Pentru că altfel vom fi iar la mîna arbitrilor", a mai spus Stângă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
handbalvolei
handbalvolei  •  20 August 2010, 11:03

handbalvolei.ro cele mai noi stiri sportive

Vezi toate comentariile (1)
Comentează