SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Nicușor Dan a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu CSM București după ce a devenit primarul Capitalei: „Angajamentul va continua cel puțin până la vară”

Nicușor Dan // FOTO: https://www.facebook.com/NicusorDan.ro/
Nicușor Dan // FOTO: https://www.facebook.com/NicusorDan.ro/

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 octombrie 2020 15:26 / Actualizat vineri, 30 octombrie 2020 16:14

Nicușor Dan, primarul Bucureștiului, a susținut azi o conferință de presă la sediul Primăriei și a vorbit despre CSM București, clubul finanțat de PMB.

Edilul spune că, până la vară, activitatea echipei de handbal nu va fi afectată. Ulterior, Primăria va face o analiză și va lua noi decizii, Nicușor Dan dorind atragerea de investiții private la echipă.

„CSM Bucureşti are o echipă de handbal, care este angrenată într-o competiție europeană. Angajamentul faţă de această echipă va continua cel puţin până în vara anului viitor pentru ca parcursul european al acestei echipe să nu fie afectat şi pentru că este vorba de nişte profesioniste, care au semnat un contract cu Municipalitatea, iar noi suntem oameni serioşi şi ne ţinem de contractele pe care le semnăm.

Mai departe, ce se va întâmpla începând cu vara asta... Nu este momentul să facem analiza chiar în aceste două săptămâni, când avem coronavirus şi situaţia financiară pe care o avem.

Până în primăvară o să facem o analiză, o să vedem planuri de management și cum putem să facem ca parte din banii pe care îi consumă această echipă să vină din surse din private. E o decizie pe care o să o luăm la momentul acela", a declarat Nicuşor Dan, într-o conferinţă de presă, potrivit Agerpres.

VIDEO Adrian Vasile: „Nu țip la jucătoare, nu cred în liderul care țipă pentru a se impune”

Citește mai multe știri din handbal: 

Laura Popa, interul dreapta al Rapidului: „Vreau să ajut echipa României la Campionatul European!”

32 de cazuri noi de COVID-19 în Liga Florilor. 7 jucătoare din echipa națională a României au coronavirus!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
ceaiuri
ceaiuri  •  01 Noiembrie 2020, 18:30

o decizie inteleapta(poate folosi si in alte scopuri)contractele merg pana se termina acest campionat si participarea in c.l., dupa se pot renegocia contracte iar Neagu poate o sa mai joace cel putin 1an ..pt a forma o noua..Cristina

pompescu
pompescu  •  31 Octombrie 2020, 14:11
Postat de judgehunt pe 30 Octombrie 2020, 16:21

desfiinta-ti bah echipele de partid gen clona fc r sau csm bucuresti la handbal.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

137729076992236
Conache Pavel  •  31 Octombrie 2020, 05:38

CSM Bucuresti trebuie desfiintat; daca se doreste sprijinirea sportului in Bucuresti sa se reanfiinteze " scolile sportive ptr. elevi" cum erau odata.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează