SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Nicușor Dan trimite Corpul de Control la CSM București » Măsură dură luată de primar: Gabriela Szabo a fost demisă

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iunie 2022 14:49 / Actualizat vineri, 03 iunie 2022 15:35

Primarul Nicușor Dan a dat detalii despre situația de la CSM București. 

Primarul Capitalei a publicat pe Facebook un mesaj prin care anunță că a dispus două măsuri dure: înlocuirea Gabrielei Szabo din funcția de director general al CSM București, funcție pe care o ocupa din iulie 2017,  și trimiterea Corpului de Control pentru a verifica activitatea clubului. 

Fostul viceprimar al Capitalei cere demiterea lui Adrian Vasile: „Vă faceți de râs! Nu vă mai luați după anumite jucătoare care doar vă seduc și vă iau banii din buzunare”
CSM BUCUREȘTI
Fostul viceprimar al Capitalei cere demiterea lui Adrian Vasile: „Vă faceți de râs! Nu vă mai luați după anumite jucătoare care doar vă seduc și vă iau banii din buzunare”

Nicușor Dan, măsuri dure la CSM București: Gabriela Szabo, demisă + a trimis Corpul de Control 

„Am luat decizia de a schimba conducerea Clubului Sportiv Municipal București.

Directorul general al CSM, Gabriela Szabo, va fi detașată la conducerea Centrului Dalles, iar în locul ei va fi numit interimar unul dintre directorii adjuncți. Înainte de a lua această decizie, am discutat cu membrii Consiliului de Administrație al CSM București, iar concluzia a fost clară – schimbarea e necesară. 

Actuala conducere a ratat obiective competiționale, a determinat plecarea unor oameni valoroși și a avut un management defectuos (decizii pripite și fără consultare, dar și tergiversarea luării altor decizii, incapacitatea de a armoniza relațiile interne, abordări conflictuale în interacțiunile cu șefii secțiilor sportive).

În același timp, în urma semnalelor primite din interior, voi trimite Corpul de Control pentru a verifica activitatea CSM București. 

Precizez că am toată prețuirea pentru performanțele sportive ale Gabrielei Szabo, dar decizia pe care am luat-o privește activitatea ei în fruntea CSM București”, a fost mesajul lui Nicușor Dan. 

În acest sezon, CSM București a ratat din nou calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor, a pierdut campionatul, în fața Rapidului, și a câștigat doar Cupa României.

Echipa de handbal CSM București a luat 3,5 milioane de euro de la PMB

Gazeta Sporturilor a publicat o analiză prin care prezenta bugetul avut de secțiile de handbal de la CSM București și CS Rapid, cluburi care primesc bani de la Primăria București, respectiv de la Ministerul Transporturilor. 

Echipa care este susținută de Primăria Generală a Bucureștiului, instituție care a avut în 2021 un buget de aproximativ 1,808 miliarde euro, a primit 3,5 milioane de euro.  Același buget îl va avea echipa și în sezonul viitor. 

17.500 de europe lună încasează Cristina Neagu de la Primăria București

Citește și: 

CSM București vs. Rapid, bătălie de milioane de euro » Câți bani încasează fiecare jucătoare din lot de la Primăria Capitalei și Ministerul Transporturilor + noi transferuri tari!

Revoluție la CSM București, după ce „tigroaicele” au pierdut titlul » 10 jucătoare au plecat de la echipă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
fibra
fibra  •  04 Iunie 2022, 12:52
Postat de Barna pe 03 Iunie 2022, 20:23

Plângi după Firea?

In nici un caz,plang dupa un gospodar pentru ca nu am vrut sa ma duc la vot deoarece nu l-am gasit. Ia-l tu acasa pe Nicsor.

Barna
Barna  •  03 Iunie 2022, 20:43

Acolo se duc banii contribuabililor!

Barna
Barna  •  03 Iunie 2022, 20:23
Postat de fibra pe 03 Iunie 2022, 16:26

Uite ca face ceva si primarul in afara de nimic.Bucurestiul e sub orice crtica.M-a tocat un vecin sa-l votez si am luat plasa ca cei din sectorul 1.

Plângi după Firea?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează