SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL EUROPEAN DE HANDBAL

Ninge ca în poveşti » Handbalistele s-au deplasat prin nămeţi de la Vrşeţ la Novi Sad

Foto: Marian Ionescu +1   FOTO
Foto: Marian Ionescu

Articol de - Publicat duminica, 09 decembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 08 decembrie 2012 20:53

Tricolorele au parcurs cei 145 de kilometri dintre Vrşeţ şi Novi Sad în trei ore din cauza zăpezii abundente, care a căzut necontenit.

România s-a mutat ieri de dimineaţă de la Vrşeţ la Novi Sad, acolo unde va disputa meciurile din grupa a doua principală. Deşi autocarul cu care au călătorit a fost escortat de o maşină a poliţiei, în faţă, şi una a jandarmeriei, în spate, cei 145 de kilometri care despart cele două oraşe au fost făcuţi în trei ore!

Zăpada a căzut necontenit în Serbia de ieri de dimineaţă şi i-a luat pe nepregătite pe cei care trebuiau să deszăpezească drumurile. Aşa se face că autocarul echipei nu a putut merge cu mai mult de 50 de kilometri pe oră!

Româncele au făcut aseară, de la ora 18:00, o oră mai tîrziu în România, şi primul antrenament în SPC Vojvodina, sala din Novi Sad, o arenă de 8.000 de locuri, construită în 1981.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează