SPORTURI  »  HANDBAL  »  FRH

Noi „înțepături”! Daniel Georgescu, managerul lui Dinamo, face publice mesajele primite de la Flavius Sâsâeac, președintele Potaissei

Daniel Georgescu, managerul lui Dinamo, și Flavius Sâsâeac, președintele Potaissei, au declanșat un adevărat război
Daniel Georgescu, managerul lui Dinamo, și Flavius Sâsâeac, președintele Potaissei, au declanșat un adevărat război

Articol de - Publicat sambata, 25 aprilie 2020 16:54

Daniel Georgescu, managerul lui Dinamo, și Flavius Sâsâeac, președintele Potaissei, au declanșat un adevărat război după ultimele decizii ale Consiliului de Administrație al FR Handbal

Disputa dintre Georgescu și Sâsâeac pare că nu se mai termină. Cei doi oficiali ai primelor două echipe din Liga Națională masculină, se tot tachinează în ultimele zile. Georgescu l-a acuzat că în spatele criteriilor de transfer, cu jucătorii extracomuniatri, este chiar Flavius Sâsâeac, care încearcă să oprească Dinamo și să facă Turda campioană. Președintele Potaissei l-a numit pe Georgescu "eternul dezavantajat", fiind cel care aduce lumina în handbalul românesc. Daniel Georgescu îl întreabă pe Flavius Sâsâeac când spune adevărul, când îl lăuda prin mesajele trimise sau acum?

Noi „înțepături”! Daniel Georgescu, managerul lui Dinamo, face publice mesajele primite de la Flavius Sâsâeac, președintele Potaissei
Daniel Georgescu, manager Dinamo București

"Geo, eu te iubesc, Cu bune și cu rele. Și voi face tot ce pot să rămâi cu echipa asta frumoasă pe care o ai. Poate mă inviți la un meci de Champions League, o dată în viața asta. Cu toată prietenia mea, te îmbrățișez și aștept să jucăm o dată handbal, că tare mi-e dor de meciuri. Tu ești unic, iar eu fără să am un reper de succes, nu mă pot motiva. Să aveți sărbători de Florii cât mai frumoase"
Mesaj trimis de Sâsâseac lui Georgescu de săbătoarea Floriilor

"Tu știi detaliile din interior. Din afară se vede un parcurs superb în cea mai tare competiție. Nu îți va lua nimeni nici meritele și nici sacrificiile pe care le faci nu și le asumă vreunul. Pentru mine personal e o bucurie să știu că există oameni ca tine în sportul ăsta. Mă ambiționează exemplul celor care zboară sus, iar tu asta ai făcut!" 
Mesaj trimis de 13 februarie de Sâsâeac rivalului de la Dinamo

”Georgescu e un copil răsfățat, dar cu suflet mare pentru handbal!”

Flavius Sâsâeac îi răspunde lui Georgescu: ”În legătură cu prietenia noastră, eu îi spun că mesajele acestea private, chiar dacă acum îi cad bine, nu se publică fără acordul celuilalt. Dar Geo este un copil răsfățat al handbalului și eu trec și peste ceea ce a făcut el acum”, a declarat Sâsâeac.

”Eu știu să respect o prietenie până la limita în care ne atacăm fără motive. Atunci iau atitudine. Nu pot să accept momentele când aberează. Să afirmi că Turda se antrenează pe ascuns ca să îi ia titlul lui Dinamo e o aberație. Nu există nici cea mai mică șansă ca Dinamo să piardă titlul în acest sezon, au echipa cea mai bună, am spus asta”, a subliniat președintele Potaissei.

”Nimeni nu vrea ca Dinamo să fie distrusă. Georgescu își urmărește interesul, el încearcă să-i fie bine clubului său, și e normal. Are un suflet mare pentru handbal, dar noi trebuie să urmărim în Consiliul de Administrație interesul tuturor echipelor”, a punctat Sâsâeac.

"Îi răspund cu dragoste, ca pentru fratele mai mic!"

Georgescu a vrut să comenteze legat și de alte lucruri afirmate de Flavius Sâsâeac. "Îi răspund cu dragoste, ca pentru fratele mai mic! Flavius știe că legat de aducerea lui Petkovici, eu m-am deplasat la Viena, m-am întâlnit cu el, după care a venit în România. A fost împreună cu mine domnul Toacsen, la Sighișoara, unde a urmărit un meci de Divizia A al Centrului de la Sighișoara. A vizitat căminul de acolo, stând chiar de vorbă cu niște jucători. Ulterior a fost la Spitalul de Urgență în rezerva domnului Dedu, unde au descutat, eu fiind translator de germană. Domnul Petkovici a mers și la Sala Rapid, s-a întâlnit cu Robert Licu. Domnul Dedu i-a făcut o ofertă pe mail”, spune Georgescu.

Apoi îi răspunde lui Sâsâeac care a considerat că Dinamo a greșit managerial semnând cu jucătorii contracte care să se încheie la 31 mai și nu la 30 iunie. "Unii jucători de la Dinamo au avut contracte între 01.07.2018 și 31.05.2020. Plătite integral. Contractele se semnează cu acordul ambelor părți, au fost de acord cu perioada. Unde este greșeala managerială? Pentru că de cinci ani dominăm campionatul? Că am devenit o forță în Europa? Că avem printre cei mai buni jucători? În rest, îi urez să aibă același succes", a transmis Georgescu.

Noi „înțepături”! Daniel Georgescu, managerul lui Dinamo, face publice mesajele primite de la Flavius Sâsâeac, președintele Potaissei
Flavius Sâsâeac, președinte Potaissa Turda

”Dinamo nu este singurul club care a făcut contracte cu jucătorii pe 11 luni, în loc de 12. Și am dat exemplul Clujului de anul trecut. Da, la ei a primat rațiunea financiară, de a scăpa de o lună de salarii, ceea ce mi se pare acum o greșeală managerială. Cu Georgescu am avut numărate clinciuri, dar pentru ceea ce a făcut în handbal, l-am respectat. Asta nu înseamnă că nu face și greșeli. Nimeni nu-i perfect. Dar să-și asume aceste greșeli, nu să dea vina pe federație”, a punctat Flavius Sâsâeac.

"Nu sunt supărat nici pe Sâsâeac, nici pe Dedu. Ok, nu privim lucrurile la fel. Dar îi rog să respecte rezultatele și să încerce să fie echidistanți. Acum dacă stau la rece și mă gândesc, s-ar putea ca domnul Dedu să nu-și fi ales bine sfătuitorii. Și poate de asta nu ia cele mai bune decizii. Le doresc sănătate tuturor. Să fim mai luminați în gândire și în gesturi"

"Am urmărit. Faină treaba asta cu Radio Dinamo. Ce puteai să faci totuși în premieră era să recunoști că cel de la Turda e fratele tău mai mic :)) Bafta azi cu Călărași" 

Alt mesaj trimis de "fratele mai mic", Flavius Sâsâeac

EHF a decis: Dinamo, eliminată din Liga Campionilor! România, calificată la Euro 2020

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează