SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Nora Mork a semnat cu CSM București! 5 lucruri de știut despre vedeta Norvegiei, care se desparte de Gyor

Articol de GSP - Publicat joi, 28 februarie 2019 15:01

Nora Mork (27 de ani), interul dreapta norvegian, a semnat un contract valabil pe două sezoane cu CSM București!

1. Mork, intrată în ultimele 6 luni cu Gyor, va veni la CSM București din vară, din postura de jucătoare liberă de contract.

2. Ea va înlocui o altă norvegiancă pe poziția de inter dreapta, pe Amanda Kurtovic, cedată la Gyor. Dintre jucătoarele de elită care evoluează pe acest post, Nora este cea mai scundă, 1,67 metri înălțime.

3. Nu a mai evoluat de un an și jumătate din cauza a două accidentări grave la același genunchi! În acest timp a suferit 8 operații. 

4. Nora Mork este campioana mondială, triplă campioană europeană și medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice de la Rio.  Mork evoluează la Gyor din 2016, reușind să triumfe în Liga Campionilor în sezoanele 2016/2017 și 2017/2018.

5. A fost implicată într-un scandal uriaș, după ce poze cu ea goală i-au fost furate din telefon în timpul unui stagiu de pregătire al naționalei. Detalii AICI.

Vrea Liga cu CSM 

Nora Mork a făcut anunțul printr-o postare pe contul de Instagram.

„Sunt entuziasmată să anunț că am semnat un contract pe doi ani de zile cu CSM București, un club care crede în mine și în calitățile mele. Sunt mai motivată ca niciodată să să mă întorc pe teren, să mă dezvolt ca jucătoare alături de unele dintre cele mai bune handbaliste ale lumii.

Am așteptări mari de la echipă și cred că putem obține lucruri importante împreună în sezoanele următoare.

Acum vreau să mă concentrez pe restul sezonului ca jucătoare a lui Gyor. Credeți-mă, mă voi bucura de fiecare minut petrecut alături de colege și de fani”, a scris Mork pe Instagram.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
crimson.veritas
crimson.veritas  •  01 Martie 2019, 00:10

2 chestii ... 1. sa va iasa din cap ca veti trasfera ceva de la Valcea ... iar 2 ... e unul cu 'handbalistii' care abereaza la greu ... oferind to felul de exemple ... nepotrivite, inexacte ... chiar si din sporturi care sunt cam de 1000 de ori mai poulare si care produc bani din piata ... un singur club ... cat tot handbalul de pe mapamond la un loc ...:)) Controversa se rezuma ... doar la ce vor cetatenii din statul / orasul respectiv ... ca entertainment ... si cum sa-si administreze banii ... deci orice exemple dati ... si unii si alti ... nu au nici un fel de opozabilitate ... fata de doleanta concreta a bucurestenilor ... Eu am vazut multe mesaje ale bucurestenilor care nu sunt de acord cu modul cum sunt chetuiti banii municipiului (adica prin aruncare pe geam) ... si eu gandesc la fel ... mai ales ca e vorba de un fake-club ... fara traditie in acest sport ... care nu-l sustin! Argumentul cu 'Statul trebuie sa sprijine sportul ca daca nu moare' ... e fals ... pentru ca pleaca de la falsa premisa ... ca 'sportul este ceva sfant care trebuie naparat salvat' ... chiar daca nu produce nici un fel de interes in randul populatiei ... e ridicol ... doar un pretext penibil ... pentru a avea o echipa Ultra-Finantata a PMB ... care nu numai ca nu salveaza sportul ... dar arunca la cos toata comeptitia din Handbalul Romanesc ... care au rating-uri subuitare de meci ... si nu vad nici cum ajuta sportul .. .din moment ... ce celelalate sporturi nu beneficiaza de acet nivel de bani!

christiano0
christiano0  •  28 Februarie 2019, 19:26
Postat de montgomerry pe 28 Februarie 2019, 17:48

O jucătoarea de mare valoare. Rămâne de văzut dacă poate reveni la forma care a consacrat-o. Mă întreb de ce nu transferă un portar de valoare? În multe meciuri, poarta a cam rămas datoare.

Subscriu. Sunt entuziasmat maxim de acest transfer. Love you Nora!!

ceaiuri
ceaiuri  •  28 Februarie 2019, 18:32

luca nu se dezminte si transfera..nume(daca gyor dorea sa o opreasca ii prelungea contractul...anita la 36ani a semnat pe inca 2 ani )sa pleci de la o super echipa la o echipa ce nu se stie daca o sa prinda F.F. anul acesta...e un regres,dar ce mai conteaza daca vin banii(un mare noroc a venit peste nordice..unde la echipele lor aveau contracte normale dar a aparut mirajul estului unde au contracte f bune)cu bani mai putini gaseau la buzau ...dar are balta peste

Vezi toate comentariile (21)
Comentează