SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL

Spectacol în faza a două Mondialului de handbal masculin » Norvegia câștigă cu Portugalia, Belarus a egalat Suedia în ultima secundă

FOTO IHF
FOTO IHF

Articol de - Publicat joi, 21 ianuarie 2021 12:15 / Actualizat joi, 21 ianuarie 2021 13:20

Au început meciurile din faza a doua a Campionatului Mondial de handbal masculin din Egipt. Dispute spectaculoase miercuri seara, goluri marcate în ultimele secunde.

Franța merge ceas la Mondialul din Egipt. Echipa cu 6 titluri mondiale în palmares a obținut deja a patra victorie, dar nu fără emoții, 29-26 cu Algeria. Norvegia a avut noroc cu Portugalia. Vicecampionii mondiali au condus aproape în permanență, dar în ultima secundă, mingea trimisă de Rui Silva a lovit bara, deși portarul Bergerud era bătut. O victorie extrem de importantă pentru nordici care rămân în cursa pentru "sferturi". Tot în grupa a III-a, Elveția a învins Islanda, la capătul unui meci cu doar 38 de goluri. Cele două echipe păstrează doar șanse teoretice la primele două locuri.

Echipa Federației Ruse, prima înfrângere

Întâlnirea dintre Suedia și Belarus a fost una incredibilă. Belarus a condus în prima repriză la 8 goluri diferență, 13-5, dar în partea a doua nordicii au revenit senzațional și au preluat conducerea. Bielorușii au reușit golul egalării în ultima secundă prin extrema stânga Iurinok. Un egal care-i încurcă pe bieloruși în tentativa de a merge mai departe. Egipt a câștigat clar disputa cu Echipa Federației Ruse, 28-23, prima înfrângere pentru echipa antrenată de Velimir Petkovici. Joc excelent pentru "faraoni", pivotul lui Dinamo Mohamed Shebib Mamdouh marcând 7 goluri. Slovenia a câștigat la scor, 31-21 cu Macedonia de Nord.

REZULTATELE ZILEI

GRUPA III 
Franța-Algeria 29-26, Norvegia-Portugalia 29-28, Elveția-Islanda 20-18 
Clasament: 1. Franța 6p, 2. Portugalia 4p, 3. Norvegia 4p, 4. Islanda 2p, 5. Elveția 2p, 6. Algeria 0p 
* primele două echipe se califică în "sferturi" 

GRUPA IV 
Suedia-Belarus 26-26, Egipt-Echipa Federației Ruse 28-23, Slovenia-Macedonia de Nord 31-21 
Clasament: 1. Suedia 5p, 2. Egipt 4p, 3. Slovenia 4p, 4. Echipa Federației Ruse 4p, 5. Belarus 2p, 6. Macedonia de Nord 0p
* primele două echipe se califică în "sferturi" 

SCM Râmnicu Vâlcea - Buducnost 25-23 » Oltencele obțin a doua victorie consecutivă în Liga Campionilor

Meciul zilei la Mondialul din Egipt: Ungaria învinge Germania 29-28 și merge cu punctaj maxim mai departe!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează