SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

“Nu e exclusă victoria”

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 aprilie 2008 00:00

Mariana Tîrcă (foto), antrenoarea echipei Rulmentul Braşov, a declarat ieri că pentru jucătoarele sale nu este imposibil să cîştige în deplasare meciul cu formaţia spaniolă Akaba Bera Bera. “Va fi un meci foarte greu. Bera Bera este singura echipă spaniolă rămasă în cupele europene şi nu o să-şi permită să piardă. Totuşi, nu cred că este imposibil de cîştigat”, a spus Tîrcă. Hand­ba­listele de la Rulmentul au plecat ieri în Spania, unde sîmbătă, de la ora 17:30 (în direct la Sport.ro), vor juca manşa tur cu Akaba în semifinalele Cupei Cupelor.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
 •  18 Aprilie 2008, 23:03

are dreptate claie:))))de unde e itaxo...si ea joaca un cupe...ofoffoofof d-na mariana tarca ,trebuie sa va mai documentati un pic :)))

 •  18 Aprilie 2008, 14:23

cea mai frumoasa zombi in viata...

 •  18 Aprilie 2008, 13:41

akaba e singura echipa spaniola ?? Dar Itxako e de unde ? din Bangladesh ??

Vezi toate comentariile (3)
Comentează