SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM

Nu mai termină Liga? » Oltchim ar putea fi răpusă de problemele financiare

Dream Team Oltchim e la u pas să se destrame
Dream Team Oltchim e la u pas să se destrame

Articol de - Publicat miercuri, 20 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 19 februarie 2013 21:38

Oltchim e în pericol să nu joace restul meciurilor din Liga Campionilor dacă nu va găsi resurse financiare în două săptămîni.

Campioana României, Oltchim Rm. Vîlcea, e într-o situaţie incredibilă! Echipa care disputa finala Ligii Campionilor în 2010 şi care ajungea în semifinale în 2009 şi 2012 nu mai are bani să-şi plătească jucătoarele. Handbalistele sînt neplătite de aproape trei luni şi au început să-şi depună memorii pentru a deveni libere de contract.

Primele care au făcut acest pas sînt interul portughez Alexandrina Barbosa şi portarul spaniol Silvia Navarro. "Cele două handbaliste şi-au depus memorii pentru neplata salariilor care depăşeşte 60 de zile. Memoriile au fost judecate, iar Oltchim are termen pînă în 4 martie pentru a achita restanţele", a declarat vicepreşedintele FRH, Mihai Marinescu.

Nu găsesc bani
Conducerea Oltchimului caută soluţii să rezolve problema pînă la partida cu Zvezda Zvenigorod, din 2 martie. "Dacă pînă atunci nu vom găsi să le plătim cel puţin o lună restantă fetelor, atunci probabil că echipa se va destrăma", a declarat un oficial al Oltchimului.

Soluţia de a ieşi din criză ar putea veni de la Primăria Rm. Vîlcea şi de la Primăria Bucureşti, care au promis anul trecut că vor susţine financiar echipa. Pînă acum însă promisiunile nu s-au concretizat.

Leynaud a cerut să fie lăsată să plece
Portarul "naţionalei" Franţei, Amandine Leynaud, nu şi-a depus memoriu de a deveni jucătoare liberă, dar a înaintat o cerere conducerii echipei pentru a fi lăsată să plece. Franţuzoaica este dorită de Vardar Skopje. Leynaud s-a accidentat în luna septembrie şi nu a apucat să joace nici un minut în Liga Campionilor pentru Oltchim.

Playtech: S-A SĂTURAT! Simona Halep a divulgat motivul pentru care nu mai performează pe teren. Informații de ultimă oră


Comentarii (7)
tomagh
tomagh  •  20 Februarie 2013, 21:44

În altă ordine de idei sunteți duși rău: dar voi ce-ați vrea sport profesionist, cu hei-rup? Eu cred că inconștiența a început când au fost aduse jucătoarele și Combinatul era pe ducă și Roibu o tulea. Atunci ă început nebunia, acum suportăm consecințele: nu sunt bani, nici nu vin, n-au de unde... Eu iubesc echipa asta că a reușit ceva, dar bucurați-vă cu ce-a fost...

tomagh
tomagh  •  20 Februarie 2013, 21:32

Paszkany e un fraier că nu s-a băgat la Olthcim. La mintea pe care o are, dacă făcea mișcarea asta era cel mai bun român și se umplea de bani. Are cosilieri proști, îl înțeleg, are destule, dar, impardonabil. Să nu iei un club la cheie...

ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  20 Februarie 2013, 12:19
Postat de sorin.bobeica pe 20 Februarie 2013, 08:37

Cum adica "pana acum promisiunile nu s-au concretizat?".Adica senior Oprescu e un fel de Dan Diaconescu,apare la TV si se lauda ca da bani,ca are bani,ca el face,ca drege,dar cand vine vorba de plata o coteste ca la Ploiesti?hai sa fim seriosi,cine zice ca mister Oprescu e minicionos, e mincinos haha.pai nu vedeti ca domnul primar a facut tot ce a promis?spitale noi,autostrazi suspendate,drumuri asfaltate,ba chiar din lipsa de idei de binefacere a venit si in sprijinul Oltchim. Fratilor, suntem un neam de laudarosi si ne meritam soarta. Totusi nu cred ca un combinat aproape de faliment (cum s-o fi ajuns aici numai D-zeu stie) isi permita sa tina o echipa, daramite una de liga cam

Vezi ca Oprescu a facut destule.....nu mai stii cum arata Bucurestiul in "era" Videanu?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează