SPORTURI  »  HANDBAL  »  ECHIPA NAŢIONALĂ

"Nu plecăm!"

Articol de - Publicat joi, 13 martie 2008 00:00

Gheorghe Tadici şi Dumitru Muşi spun că nu vor părăsi prima reprezentativă decît în momentul în care nu vor mai avea rezultate

După ce au anunţat lotul lărgit pentru turneul preolimpic de la Bucureşti, din 28-30 martie, antrenorii Gheorghe Tadici şi Dumitru Muşi au fost luaţi la ţintă de patronul Braşovului, Teodor Florescu. "Să plece! Am avut un rezultat slab la Mondiale şi nu mai trebuie să aşteptăm altele", a declarat Florescu. Nemulţumirea acestuia e legată de neconvocarea Simonei Gogîrlă, jucătoarea Rulmentului Braşov. "E nesimţire şi impertinenţă să nu cheme o jucătoare ca Simona", a adăugat Florescu.

Dumitru Muşi, secundul lui Tadici, îi răspunde şi el în termeni duri lui Florescu "E în campanie electorală. Sindromul Becali l-a molipsit. Poate să cheme pe cine vrea la el la echipă, dar nu ştiam că are menirea să antreneze lotul naţional. Să stea liniştit că plecăm în momentul în care nu vom mai avea rezultate! Pînă atunci să nu nege un loc 2 la Mondiale şi să nu denigreze un loc 4 la Campionatele lumii", a declarat Muşi.
Tehnicianul constănţean spune că ascultă opiniile oamenilor de handbal, dar că întotdeauna el şi Tadici vor avea ultimul cuvînt în alcătuirea lotului. "Responsabilitatea ne aparţine. Dacă nu avem rezultate, noi sîntem traşi la răspundere", a încheiat Muşi.

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (19)
 •  14 Martie 2008, 20:09

mai cretinule ai pierdut trenul de malu spart si ai venit pe net .care sint cele doua finale jucate de tadici si musi ?mai lula ,semifinala nu e acelasi lucru cu finala ,,,pina atunci sa auzim si de mai bi bine.

 •  14 Martie 2008, 20:01

aveti un pic de respect fata de octavian belu ,amploaiatul de tadici nu va ajunge la performantele dlui.belu si daca se mai naste de zece ori ,va rog respectati valoarea nu bagati oameni de valoare in trocul porcului de tadici ,,,,pina atunci sa auzim si de mai bine .

 •  14 Martie 2008, 17:23

te sustin...nu cred k vina este numai a lui tadici...poate a mai avut si el momente,dar totusi...un om nu trebuie criticat inainte sa fie cunoscut.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează