SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM

O mai doare umărul! » Cristina Neagu nu a scăpat total de problemele la braţul de aruncare

Cristina Neagu (24 de ani) va reveni şi în naţionala României la Euro 2012 // Foto: Raed Krishan
Cristina Neagu (24 de ani) va reveni şi în naţionala României la Euro 2012 // Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 06 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 05 noiembrie 2012 21:20

Operată anul trecut, în luna iunie, în Statele Unite ale Americii, Cristina Neagu a revenit pe teren în octombrie 2012. Durerile de după intervenţia chirurgicală se simt încă.

S-a terminat meciul cu Randers, de la Rm. Vîlcea. Jucătoarele sînt la centrul terenului şi fac reverenţe în faţa publicului. Le mulţumesc celor 3.000 de spectatori pentru susţinere. Cristina Neagu, interul stînga al Oltchimului, cea mai bună jucătoare din lume în 2010, merge la marginea terenului şi ia o pungă cu gheaţă. Şi-o pune pe umărul drept, cel la care a avut probleme, cel din pricina căruia a trebuit să stea un an şi şapte luni departe de terenul de handbal.

"Mă mai doare umărul. E ceva firesc, după orice operaţie, nu-ţi revii imediat", spune Cristina. Gheaţa a devenit prietena ei. "După fiecare meci, fiecare antrenament, pun gheaţă. E ca un antiinflamator care îmi calmează durerile", spune handbalista cu numărul 8.

Îşi recapătă încrederea
Neagu a jucat duminică seara al patrulea meci de Ligă consecutiv. A stat în teren mai mult de o repriză. În prima parte, a aruncat de multe ori la poartă, dar şuturile sale nu şi-au atins mereu ţinta. Se vede că nu mai are aceeaşi biciuire în braţ pe care o avea înainte de intervenţia chirurgicală, încă se fereşte să arunce cu toată forţa la poartă. Şi-a păstrat însă ştiinţa de a pasa şi de a crea acele culoare imense pentru coechipiere.

"Neagu e senzaţională. E o plăcere să o vezi jucînd. Nu se cunoaşte că a lipsit atît timp de pe teren", a lăudat-o antrenorul de la Randers, Jan Leslie.

"Nu ne interesează cu cine jucăm!"
Cristina nu e însă mulţumită în totalitate de jocul ei. "Apărarea ne-a mers bine cu Randers, aşa am şi cîştigat meciul. În atac însă, mai sînt multe de pus la punct. Ca să nu mai avem emoţii, trebuie să meargă şi atacul", a declarat Cristina.

Oltchim e calificată în grupele principale, dar Cristina nu se gîndeşte încă la viitorii adversari. "Pe mine mă interesează meciurile noastre. Mai avem două partide în grupă şi vrem să cîştigăm tot. Mergem la Viena să învingem, va fi un meci dificil pentru că austriecele au şi ele şanse la primul loc", a încheiat Cristina.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează