SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

O mînă de ajutor! » Gyor a pierdut meciul cu Larvik, iar norvegiencele s-au calificat în semifinale

Agnes Hornyak se va întîlni cu Adina Meiroşu pe 1 şi 8 aprilie, în semifinalele Ligii
Agnes Hornyak se va întîlni cu Adina Meiroşu pe 1 şi 8 aprilie, în semifinalele Ligii

Articol de - Publicat duminica, 11 martie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 11 martie 2012 02:06

Gyor, adversara Oltchimului din semifinale, a pierdut aseară cu 25-32 la Larvik, facilitînd calificarea norvegiencelor

Campioana Ungariei, ETO Gyor, a dat o mînă de ajutor norvegiencelor de la Larvik, deţinătoarele trofeului, în tentativa lor de a ajunge în semifinalele Ligii Campionilor.

Calificate deja de pe primul loc, maghiarele nu le-au pus probleme nordicelor, antrenorul Gyorului, Karl Erik-Bohn, gîndind probabil că acum doar cîteva luni cîştiga cu Larvik trofeul Ligii. Emoţiile gazdelor s-au risipit repede, Larvik aflîndu-se mai mereu la conducere. S-a terminat 32-25, un rezultat care le dă speranţe vîlcencelor de la Oltchim în tentativa lor de a mai elimina încă o dată Gyorul în semifinale, după ce au mai făcut-o şi în 2010.

Oltchim joacă în această seară, de la ora 20:00, derbyul de la Podgorica, cu Buducnost, un meci care contează doar pentru palmares, nu şi pentru situaţia din clasament.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
gabrielaj
gabrielaj  •  12 Martie 2012, 23:33

hai sa fim seriosi, norvegiencele sunt campioane mondiale la handbal nu se compara cu gyor care are cateva jucatoare bune si un portar mediu daca in aparare le blochezi si nu isi pot face jocul sunt gata ca bateria. eu cred cu tarie ca larvik le bate si pe muntenegrence de le suna apa in cap si sincer de abia astept sa vad meciul:))) nu cred ca gyor i-a facut cadou victoria mai ales in a 2 repriza larvik a fost aproape de perfectiune. multa multa bafta oltchim in continuare !!!!

ceaiuri
ceaiuri  •  11 Martie 2012, 16:43

nu stiu cat..ajutor este pt ca larvik are valoare si pot castiga inca odata cupa(sunt calif in ultimii 3ani in semifinale.. au pb cand joaca tot cu echipe nordice)sunt bine acoperite pe posturi,majorit jucatoarelor arunca bine la poarta gyor a jucat ok(cel putin prima repriza)dar nu a mai putut tine pasul(portarul norv la un moment dat se apropia de 50%)in repr a 2,vecinele au destule pb(nu au nici ele int dr,in aparare au si acolo de munca)si nu stiu daca au si solutii sa le rezolve

vera_rapid
vera_rapid  •  11 Martie 2012, 15:27
Postat de ipsilante pe 11 Martie 2012, 12:01

Ia sa vedem cum va mai ridiculizeaza Podgorica! V-ati luat suficiente pungi sa carati golurile? Lasind gluma la o parte, ma gindesc ca acest joc nu este luat ca NEIMPORTANT! Sper sa NU VA FACETI DE RIS! Aratati-ne ca Podgorica nu e un adversar care va creeaza complexe! Ar fi cazul sa le bateti si voi odata! Nu credeti? Bafta!

Nu avem cu ce jucatoare sa le batem, plus de asta nu avem antrenor, nu avem strategie de joc...deci pana la urma sunt 0 sanse sa invingem azi. Sa vedem totusi cum va fi in semifinale. Acolo ar trebui ca fetele sa dea totul pentru victorie si pentru mandria tarii. Multa bafta!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează