SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM-GYÖR 35-31 (13-17), RETUR 7 APRILIE, ORA 17:00, LIVETEXT PE GSP.RO

O repriză magică! » Brădeanu a contribuit decisiv la victoria obţinută de Oltchim în faţa lui Gyor

Brădeanu a marcat cinci goluri în meciul cu Gyor
Brădeanu a marcat cinci goluri în meciul cu Gyor

Articol de - Publicat luni, 02 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 01 aprilie 2012 22:47

Aurelia Brădeanu a jucat cu mare ambiţie împotriva fostelor sale coechipiere. A dorit să arate că Gyor a greşit cînd a lăsat-o să plece la Vîlcea.

Abia mai poate sta în picioare la finalul partidei. Băieţelul ei de trei ani îi sare în braţe şi o sărută cu patimă. "Mami, ai dat multe goluri! Te-am aplaudat şi am făcut galerie. M-ai auzit?". Mika bufneşte în rîs şi-şi ia copilaşul în braţe. "Da, mami, normal că te-am auzit. Nu m-ai văzut, ţi-am făcut cu mîna". Apoi interul stînga vorbeşte serios despre meci.

"Nici nu mai pot sta în picioare. Abia mai pot vorbi. A fost mult de muncă, a fost o partidă fizică. Ne-am dorit enorm să terminăm învingătoare. Din păcate, în prima repriză am făcut multe greşeli, dar la pauză antrenorul Radu Voina a ştiut să ne ridice şi să ne motiveze", a spus Mika. Îşi mai trage sufletul şi continuă. "Am făcut o repriză magică. Cred că ele ne-au luat un pic de sus, au zis că au cîştigat la pauză. Au ieşit la iveală ambiţia noastră, determinarea".

Anticipează următoarea întrebare. "Sînt de ajuns patru goluri?" "Important e că am cîştigat. E o semifinală de Liga Campionilor, fiecare gol contează şi mergem acolo să ne batem. Puteam la fel de bine şi să pierdem, important e că am cîştigat şi cel mai mult mă bucur pentru fanii noştri. Ei ne-au purtat pe braţe în partea a doua şi pentru asta trebuie să le mulţumim", a încheiat Brădeanu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
ceaiuri
ceaiuri  •  02 Aprilie 2012, 20:10

intradevar repriza a doua a fost..unica(nu cred ca mai pot prinde o asa repriza)bradeanu a fost catalizatorul echipei..in aparare cu vetkova a fost de netrecut iar in atac a jucat centru(la gyor pe centru da cel mai bun randament)ozel a jucat inter st si vizitiu dr..desteptarea a dat-o nechita care impreuna cu puscasu au fost..terminatoare,vizitiu a dat gol cand a vrut si cand nu(ce stiau unguroaicele inainte de ea..nimic) asa repriza nu o sa mai avem ocazia sa vedem in meciurile de C.L iar fetele cred ca au fost admirate de toti care au vazut meciul pe ehf(intreaga europa)bohn e multumit ca nu au luat 7-8(inteligent a mutat cu hornyak pt ca lekici nu a jucat nimic pe intr dr)

flaviulucianr
flaviulucianr  •  02 Aprilie 2012, 12:03
Postat de flaviulucianr pe 02 Aprilie 2012, 12:01

eu am remarcat aseara urmatoarele jucatoare...in primul rand si cea mai buna Aurelia Bradeanu, apoi Iulia Mangarova (cele mai bune)....apoi, Yeliz Ozel, Vetkova si au urmat cele 2 extreme, Iulia Puscasu si Adriana Nechita...a aparat foarte bine si Luminita Hutupan

multumim tuturor jucatoarelor Oltchimului si antrenorului Voina ca ne-ati facut fericiti si aseara, pe noi toti romanii...Doamne ajuta sa castigati si Liga Campionilor!

flaviulucianr
flaviulucianr  •  02 Aprilie 2012, 12:01
Postat de flaviulucianr pe 02 Aprilie 2012, 11:56

in meciul de aseara am revazut-o pem Mika Bradeanu de la Gyor, acceasi jucatoare senzationala, cu aceleasi finalizari de exceptie ca inainte de 30 de ani, cu pase geniale cu o viziune incredibila a jocului....aseara a fost cea mai buna jucatoare de pe teren, de fapt a fost pe tot terenul, conducator de joc, cu pasele decisive, geniale, din intoarcere, pe la spate, cu privirea intr-o parte, pasa in partea opusa, cu finalizari de senzatie, aparandu-se de asemenea foarte bine...daca va juca in urmatoarele 3 meciuri din Liga Campionilor asa (consider ca Oltchimul se poate califica in finala, daca va juca si la Veszprem cum a jucat aseara), atunci Oltchim are o mare sansa la castigarea Ligii...

eu am remarcat aseara urmatoarele jucatoare...in primul rand si cea mai buna Aurelia Bradeanu, apoi Iulia Mangarova (cele mai bune)....apoi, Yeliz Ozel, Vetkova si au urmat cele 2 extreme, Iulia Puscasu si Adriana Nechita...a aparat foarte bine si Luminita Hutupan

Vezi toate comentariile (12)
Comentează