SPORTURI  »  HANDBAL  »  GYOR - OLTCHIM 31-22 (31-35 ÎN TUR)

Oana Manea explică eşecul cu Gyor: "Nu am rezistat presiunii!"

Oana Manea prinsă în cleştele apărării Gyor-ului
Oana Manea prinsă în cleştele apărării Gyor-ului

Articol de - Publicat duminica, 08 aprilie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 07 aprilie 2012 22:29

Oana Manea crede că Oltchim a făcut mult prea multe greşeli în meciul de la Veszprem şi că nu a avut nici o şansă la calificarea în finală pentru că nu a marcat de la 9 metri.

- Oana, ce s-a întîmplat cu voi, nu aţi mai fost aceeaşi echipă ca în repriza a doua, la Vîlcea?
- Aşa e, nu am mai fost echipă, nu am fost unite, nu am jucat colectiv! Am încercat să rezolvăm individual şi asta ne-a costat. Ne-am dorit prea mult poate şi de aici au apărut şi greşelile.

- Nu am marcat de la 9 metri, nici extremele nu au mai fost ca în meciul tur, nu?
- Nu cred că putem spune că cineva a jucat azi bine. Nu am marcat de la 9 metri, nici de pe pivot, nici de pe extreme. Ne-am gîndit, cred, prea mult la diferenţa de patru goluri pe care o aveam de apărat, deşi toate am vorbit să facem abstracţie de ea, să jucăm de la zero-zero.

- Acum vă gîndiţi că la Vîlcea aţi avut şi 7 goluri pe tabelă şi nu aţi putut menţine scorul?
- Nu ne mai gîndim. Dacă, dacă, dacă, noi mereu sîntem cu dacă! Am cîştigat 35-31, rezultat bun în tur. Dar în retur nu am jucat mai nimic. Trăim în realitate şi trebuie să recunoaştem că Gyor, la ora actuală, are echipă mai bună, că e anul lor şi că de la început porneau ca principale favorite.

CITEŞTE ŞI: Am văzut stele verzi » Oltchim a ratat calificarea în finala Ligii Campionilor

- De arbitraj ce părere ai? Toate colegele tale şi antrenorii au contestat multe decizii.
- Eu nu vorbesc de arbitraj. M-am luat de ei în teren. La mine imediat fluierau nouă metri, pe Loke o lăsau să joace, să dea cu coatele, cu pumnii. La noi, eram cu călcîiele pe semicerc, dădeau 7 metri. La ele, şi cu cîte un metru în semicerc, întorceau mingea la 9 metri. Dar nu de asta am pierdut noi azi. Nu vreau să scuz prestaţia noastră.

- Nu v-aţi îndeplinit obiectivul, atingerea finalei Ligii. Conducerea clubului a anunţat de mult că o să vi se taie jumătate din salarii. V-aţi gîndit o clipă la asta?
- Nu, nici o clipă. O să vedem ce o să fie.

- Nu ai plîns după meci. Nu îţi pare rău că aţi ratat finala?
- Şi ce, dacă nu plîng înseamnă că nu îmi pare rău?! Ştim că acum o să fim criticate, dar oamenii trebuie să înţeleagă că noi am dat totul pe teren.

- Cu ce rămîneţi după semifinala cu Gyor, Oana?
- Cu mulţumirea că ne-am bătut aproape de la egal la egal cu ele, că în tur, la Rm. Vîlcea, am realizat poate cea mai frumoasă repriză din istoria acestei echipe. Şi cu speranţa că putem să o luăm de la capăt, să fim şi mai puternice.

"Noi nu am mai fost noi în meciul de la Veszprem! Gyor ne-a dominat şi nu am putut reacţiona. Toate sîntem vinovate. E păcat de munca depusă, de banii investiţi şi ne pare rău de dezamăgirea pe care am produs-o suporterilor" ( Patricia Vizitiu)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
handbaltotal
handbaltotal  •  08 Aprilie 2012, 09:11

Buna , exact 8 goluri diferenta asa cum va spuneam. Sunt un suporter al sportului romanesc in special al handbalului , dar a fost prima data cant nu am tinut 100% cu Oltchim si asta din cauza :"antrenorului " . Am vrut sa tin cu Gyor , dar pur si simplu nu am putut insa la final am avut o mica satisfactie sperand ca vom scapa de acest individ. La Olimpiada vom avea doar echipa de polo masculin si atat. Cu acest "antrenor nu avem NICI O SANSA ". Avenit momentul sa PLECI VOINA RADU.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează