SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA-MUNTENEGRU, AZI, ORA 21:15, ÎN DIRECT PE TVR 2 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Oana Manea: "O să dăm totul pentru victorie! Aşteptăm mulţi suporteri"

Oana Manea, foto: Marius Ionescu
Oana Manea, foto: Marius Ionescu

Articol de - Publicat vineri, 07 decembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 07 decembrie 2012 12:56

Româncele nu se sperie de linia de 9 metri a vicecampioanelor olimpice. Pivotul Oana Manea promite că împotriva Muntenegrului, azi, ora 21:15, în direct pe TVR 2 şi liveTEXT pe GSP.RO, că ea şi coechipierele ei vor lupta la sacrificiu pentru fiecare minge.

Româncele nu se sperie de linia de 9 metri a vicecampioanelor olimpice. Pivotul Oana Manea promite că împotriva Muntenegrului, azi, ora 21:15, în direct pe TVR 2 şi liveTEXT pe GSP.RO, că ea şi coechipierele ei vor lupta la sacrificiu pentru fiecare minge.

- Oana, o victorie şi un egal pînă acum pentru România, dar greul abia de acum începe. Sînteţi mulţumite de ceea ce aţi realizat pînă acum?
- Prestaţia din jocul cu Rusia a fost mulţumitoare. Am avut şase goluri, am trecut pe lîngă victorie, dar un punct e un punct cîştigat. Contra Islandei, eu pun totul pe seama unei zile mai proaste în care nu ne-a ieşit mai nimic.

- Apropo de Rusia, vă mai gîndiţi că aţi ratat acel punct?
- Sigur că da. Am făcut o analiză amănunţită, ne pare rău, dar nu mai e nimic de făcut. Rusia nu mai e ceea ce a fost, nu mai e de nebătut şi tocmai de aceea dezamăgirea e şi mai mare.

- Muntenegru rămîne o forţă chiar dacă nu le mai are pe Popovici şi Savici. Au jucat foarte bine pînă acum.
- Aşa e, Muntenegru rămîne o forţă. Are o linie de nouă metri redutabilă. Va fi un meci foarte greu, dar eu sper şi nu numai că sper, dar sînt convinsă, că vom găsi soluţii să le anihilăm pe Bulatovici, pe Jovanovici sau Knezevici.

- Aţi vorbit între voi cum să o anihilaţi pe Katarina, de exemplu?
- De cînd eram la Vîlcea, la echipa de club, am discutat. Şuturile ei de la 9 metri fac diferenţa, dar o să o păzim bine. Nu-i place să fie luată om la om, ştim că vine mereu central şi de acolo aruncă. E important să colaborăm cu portarul, să facem cum trebuie schimbul de oameni şi atunci nu va mai mişca.

- Moş Nicolae a venit la voi sau îl aşteptaţi după meciul cu Muntenegru?
- A venit, a venit! Ne-a adus cîte un ciorăpel plin de dulciuri. Îi mulţumim şi sperăm să-l facem şi noi fericit vineri seara.

- Oana, de meciul cu Muntenegru depinde în mare măsură calificarea în semifinale, nu?
- Sîntem conştiente de asta şi tocmai de aceea vă promit că toate fetele o să dea totul pe teren. Vom lupta pentru fiecare minge şi la final sper să fim fericite că am realizat o victorie mare.

- Aşteptaţi un număr mare de suporteri?
- Normal! Am înţeles că şi-au anunţat prezenţa şi mai mulţi români decît au fost la disputa cu Rusia. E uluitor să ai în tribune o mie de oameni în condiţiile în care joci în deplasare. Am simţit sprijinul lor, le mulţumim şi sperăm să nu-i dezamăgim.

CLASAMENT

Grupa D
1. Muntenegru 2 2 0 0 56-43 4p
2. România 2 1 1 0 43-40 3p
3. Rusia 2 0 1 1 48-51 1p
4. Islanda 2 0 0 2 35-48 0p
* primele trei clasate se califică în grupa principală şi vor porni cu punctele acumulate între echipele calificate

Clasament grupa C
1. Spania 2 2 0 0 48-41 4
2. Ungaria 2 1 0 1 51-49 2
3. Croaţia 2 1 0 1 49-52 2
4. Germania 2 0 0 2 41-47 0
Azi: Ungaria-Spania (19:15), Croaţia-Germania (21:15). De aici vor veni adversarele României în grupa principala II

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
handbaltotal
handbaltotal  •  08 Decembrie 2012, 00:20

Gabriela Perianu , Diana Drutu , Valeria Bese sau naturalizati-o pe Managarova

lapusneanul
lapusneanul  •  07 Decembrie 2012, 16:36

Pe langa anihilarea lu' Bulatovici Romania mai are o problema, sa marcheze, sa nu uitam ca in repriza a-2-a in meciul cu Islanda nu am inscris timp de 14 minute !!! Pierdem la cel putin 10 goluri diferenta !

botizan
botizan  •  07 Decembrie 2012, 14:40
Postat de malakian pe 07 Decembrie 2012, 14:26

O sa se faca grupa de 6, echipele vor porni cu punctele acumulate impotriva echipelor calificate (deci Romania va avea 1p din meciul cu Rusia si sa speram 2 din meciul cu Muntenegru, Rusia va avea 1p din meciul cu Romania, iar Muntenegru 2p din meciul cu Rusia). In grupa de 6, Romania nu va mai juca contra Rusiei si Muntenegrului, ci doar contra echipelor calificate din grupa C (Ungaria, Spania, deja calificate, si Croatia sau Germania, se joaca meciul direct diseara). Apoi din cele 2 grupe de 6 formate, se vor califica mai departe in semifinale primele 2 din fiecare grupa.

Aha .. am inteles merci la amandoi de explicatii ... interesant sistemul , poate ar trebui aplicat si in fotbal , s-ar mai exclude din aranjamente , iar aici ... probabil Spania si Muntenegru vor merge in semifinale

Vezi toate comentariile (7)
Comentează