SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM

O fostă jucătoare de la Oltchim Rm. Vâlcea a povestit cum a ratat transferul carierei: „Le-am zis că nu sunt Ronaldinho! Era o sumă exagerată”

Ronaldinho FOTO Guliver/Gettyimages
Ronaldinho FOTO Guliver/Gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 22 aprilie 2021 15:26 / Actualizat joi, 22 aprilie 2021 15:32

Oana Manea, 35 de ani, a fost una dintre cele mai bune jucătoare de la Oltchim Râmnicu Vâlcea în perioada în care scriau istorie în campionatul românesc și în competițiile europene, iar fosta handbalistă a povestit cum a ratat un transfer la Gyor.

Oana Manea a avut o carieră impresionantă în handbalul feminin românesc și s-a retras în 2019, în tricoul celor de la CSM București. Fostul pivot a câștigat trofeul suprem de pe „Bătrânul Continent”, Liga Campionilor, în sezonul 2015/16, cu CSM București. Manea a evoluat 12 ani pentru Oltchim Râmnicu Vâlcea, iar aceasta a povestit un episod în care a fost extrem de aproape de o mutare la Gyor, în 2006.

Oana Manea: „Le-am zis că nu sunt Ronaldinho! Era o sumă exagerată”

„Am avut ofertă de la Gyor, în 2006. În momentul ăla îmi doream, mi-am dorit să joc acolo. Nu m-au lăsat cei de la Vâlcea să plec. Mica Brădeanu era la Gyor și mi-a zis să vin acolo, mi-au făcut ofertă. Eu m-am dus la club să vorbesc dacă mă lasă și mi-au zis să dea 1.000.000 de euro pe mine. Le-am zis că nu sunt Ronaldinho. Era o sumă exagerată”, a spus Oana Manea pentru as.ro.

O fostă jucătoare de la Oltchim Rm. Vâlcea a povestit cum a ratat transferul carierei: „Le-am zis că nu sunt Ronaldinho! Era o sumă exagerată”
Oana Manea a evoluat în perioada 2014-2019 pentru CSM București

Oana Manea a jucat un singur sezon în străinătate, la Krim Ljubljana. Fosta jucătoare a ajuns în campionatul Sloveniei după ce Oltchim Rm. Vâlcea s-a desființat în 2013. 

2 medaliide bronz a cucerit Oana Manea cu echipa națională a României: la Campionatul European din 2010 și la Campionatul Mondial din 2015

Citește și alte știri din handbal:

De ce s-a retras Cristina Neagu de la națională? Oana Manea are explicația: „S-a gândit la tot ce urmează”

Le-am spulberat! „Tricolorele” s-au distrat la Skopje și au obținut lejer calificarea la Campionatul Mondial

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
viorelpreda
viorelpreda  •  26 Aprilie 2021, 20:12

Erai peste Ronaldinho cu 20-30 de kilograme.

ceaiuri
ceaiuri  •  22 Aprilie 2021, 21:05

vrabia malai viseaza....a doua jucatoare care a plecat de la club cand a picat finantarea(prima a fost tot o romanca...jucatoarele straine ramanand sa joace)iar la Krim nu a prins anul(era rezerva lui Piedade,ce venea dupa o grava accidentare)nu reusea sa faca faza de aparare si acest lucru a contat....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează