SPORTURI  »  HANDBAL  »  GYOR - OLTCHIM 31-23

Oana Manea: "Uneori ne pare rău că sîntem români" :(

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 aprilie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 07 aprilie 2012 18:54

Oana Manea, pivotul Oltchimului, a vorbit despre ratarea calificării în finala Ligii Campionilor după dubla cu Gyor (35-31, 23-31).

"Gyor a ştiut să profite de fiecare greşeală a noastră. Le-am oferit multe mingi cadou. Din păcate, o să apară foarte multă lume care o să ne critice. Sînt mulţi care uită ce am făcut şi ţin minte numai ultimul meci. Dacă pierzi, eşti înjurat. Uneori ne pare rău că sîntem români", a spus Oana Manea la DigiSport 1.

Valentina Elisei crede că apărarea a fost cheia meciului: "Nu a mai mers ca în meciul tur. La Vîlcea, am dat multe goluri pe contraatac, dar azi n-a mai mers. Gyor a avut un joc mult mai complet şi în apărare şi în atac.

Click aici pentru cele mai tari imagini ale partidei!

Sîntem foarte supărate, dar trebuie să ne ambiţionăm şi mai mult. Putem, e dorinţă şi mai mare, dar anul ăsta n-a fost să fie", a spus Valentina Elisei la DigiSport 1.

Citeşte şi: SUFOCATE! Oltchim pierde la Gyor, 31-23, şi RATEAZĂ finala!

"Am avut un joc mai slab la linia de 9 metri. Ne-am dorit foarte mult şi de aceea am greşit mai mult"
Adina Meiroşu

"Mă doare sufletul, am încercat să mă uit în altă parte. Nu a mers apărarea, nu am înscris nici de la 9 metri, fiindcă ele s-au apărat excelent. Le-a ieşit totul. E o performanţă că am ajuns pînă aici"
Iulia Curea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (82)
nasriflv
nasriflv  •  08 Aprilie 2012, 19:26

problema la oltchim nu sunt fetele ci antrenorul ..e a nu stiu cata oara cand in timpul meciurilor merge un cameraman langa voina ..cand le da fetelor indicatii iar el spune "haideti haideti" ..pai indicatii de genul asta poate da si un copil de gradinita ..sau sa le spui fetelor in timpul meciului ca joci si impotriva arbitrilor ..pacat ca i s-au bagat bete in roate anjei andersen cand a venit in romania ..si de ziaristi ...si de federali ..mai de toata lumea.Poate cu Anja antrenoare si cu una ..doua jucatoare aduse de ea ..eram cel putin in finala.

danisberg
danisberg  •  08 Aprilie 2012, 13:49
Postat de assf pe 08 Aprilie 2012, 09:51

in ce tara de ca cat traim ..facem sarbatoare la piata universitatii ca batem echipe de mana a3a si asa ne calificam si noi in primavara europeana ..si dupa un timp le facem nesim tite pe niste fete care joaca de la egal la egal cu cele mai bune echipe din LUME!!!mana asta de fete ..10 ..15 cate sunt joaca semifinale an an ..ca si cum ar juca fotbalistii preliminariile pt. nu stiu ce cupe europene ..mondiale etc. rusine romanilor si romaniei ca nu apreciaza mai mult adevarata performanta si apreciaza ..ti ga neala din fotbal. BRAVO FETELOR...AVETI RESPECTUL TUTUROR CARE STIU PRIN CE TRECETI CE CONDITII AVETI SI CUM VA ANTRENATI SA VA MENTINETI IN ELITA HANDBALULUI EUROPEAN SI MONDIAL

Desteptule, treaba sta asa: Oltchimul are, la handbal, buget cam la fel de mare ca echipele de peste ea! Sau mai mare ca al celor de sub! Cand Steaua va avea macar jumatate din bugetul Realului, nu a 20-a parte din cat costa doar Ronaldo, va fi la fel ca Oltchimul la handbal! Cineva, macar cineva, se gandeste si la asta?! De-aia ne fac cinste! De-aia vin campioane mondiale sa joace la Oltchim! Ai vazut sau iti inchipui, desteptule, ca ai putea vedea oameni de nationala Spaniei jucand la Steaua, Dinamo sau CFR?! Desteptule!

angeladeva
angeladeva  •  08 Aprilie 2012, 13:46

FELICITARI OLTCHIM !!! MULTUMIM FETELOR PENTRU TOATE ACESTE EMOTII, BUCURII SI CHIAR DACA ACUM TRECETI PINTR-UN MOMENT GREU, SA STITI CA NU SUNTETI SINGURE, NOI IUBITORII HANDBALULUI ROMANESC SUNTEM ALATURI DE VOI. VA IUBIM !!!

Vezi toate comentariile (82)
Comentează