SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL EUROPEAN / ROMÂNIA-SPANIA (ORA 19:15, ÎN DIRECT LA TVR 2 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO)

Oana Şoit: "O să batem Spania!"

Articol de - Publicat marti, 09 decembrie 2008 00:00

Campioană în Spania cu Elda Prestigio, Oana Şoit cunoaşte cel mai bine echipa iberică. "Îmi doream din toată inima să jucăm la Europene contra Spaniei. Să vadă şi spaniolii echipa României, că ei nu transmit decît meciurile formaţiei lor", a spus Oana.


Interul dreapta a dezvăluit şi punctele forte ale adversarei de azi. "Sînt jucătoare tinere care au o mare poftă de afirmare. Se apără agresiv, sînt arţăgoase şi fac multă mişcare în teren. Apoi poarta e foarte bună, românca Mihaela Ciobanu e cel mai bun portar din campionatul Spaniei", a subliniat Oana.

Clujeanca e însă optimistă. "Dacă jucăm la fel cum am făcut-o pînă acum, în primele trei meciuri, o să batem Spania, avem valoare să trecem de echipa iberică", a încheiat Şoit.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
 •  09 Decembrie 2008, 18:55

varzaru nu e refacuta complet...vrea sa revina la nationala la urmatorul turneu final...as fi vrut sa o vad shi pe ea pe teren ...una din jucatoarele mele preferate...hai romania!!!

 •  09 Decembrie 2008, 17:00

dar Varzaru dc nu joaca??? Am auzit ca a revenit dupa accidentare?

 •  09 Decembrie 2008, 17:00

dar Varzaru dc nu joaca??? Am auzit ca a revenit dupa accidentare?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close