SPORTURI  »  HANDBAL  »  CONFLICT

Obiectiv nou pentru CSM Bucureşti: schimbarea lui Alexandru Dedu de la conducerea FRH!

Constantin Căliman, între brazilianca Pessoa şi rusoaica Vetkova, care şi-au prelungit contractele cu CSM pentru încă două sezoane // Foto: CSM Bucureşti
Constantin Căliman, între brazilianca Pessoa şi rusoaica Vetkova, care şi-au prelungit contractele cu CSM pentru încă două sezoane // Foto: CSM Bucureşti

Articol de - Publicat miercuri, 14 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 13 ianuarie 2015 21:32

Constantin Căliman, directorul general al clubului din Capitală, a pus de răzmeriţă în handbal. Vrea să-l schimbe pe preşedintele FRH, Alexandru Dedu, "care a promis multe în momentul candidaturii, dar nu a făcut nimic!"

CSM Bucureşti a început un război cu conducerea Federaţiei Române de Handbal. Totul a plecat de la "cazul ecusoanele", în urma meciului CSM Bucureşti- SCM Craiova, pierdut de bucureştence la "masa verde" pentru că antrenorii nu au avut ecusoanele speciale eliberate de FRH!

"Vom trimite miercuri, 14 ianuarie, o adresă către toate structurile sportive, membre ale FRH, prin care le propunem convocarea Adunării Generale în sesiune extraordinară în data de 14 februarie 2015. Ordinea de zi va fi una interesantă, de revocare a unor membri CA şi a preşedintelui în funcţie, de aprobare a unor modificări în Statutul FRH care sînt imperios necesare", a scris, pe contul său de Facebook, Căliman.

"S-a văzut cocoţat în funcţie şi a uitat de promisiuni!"
Căliman l-a atacat dur pe Dedu, imediat după ce săptămîna trecută, în cadrul şedinţei Consiliului de Administraţie, în "cazul ecusoanele", preşedintele FRH s-a abţinut cu privire la decizia luată de Comisia de Apel.

"Am avut, pînă sîmbătă, 10 ianuarie 2015, speranţa că actualul preşedinte încă în funcţie mai are o urmă de bărbăţie şi caracter, încercînd să materializeze ceva din ceea ce ne-a promis în campania pentru alegeri în 2014. NU! S-a văzut cocoţat în funcţie şi a uitat complet ce ne-a promis nouă, membrilor FRH", a scris Constantin Căliman.

Şi oficialul nu s-a oprit aici. "Dacă noi ne-am fi abţinut de la acele alegeri, el nu ar mai fi fost preşedinte probabil. Noi, membrii FRH, nu ne abţinem, pentru că nu avem acest drept! Avem obligaţii!" e continuarea discursului oficialului CSM.

Reacţia lui Dedu:  "Nu răspund acuzelor, o să dau socoteală în Adunarea Generală!"
Alexandru Dedu e la curent cu toate atacurile oficialului de la CSM Bucureşti. Preşedintele FRH nu se teme că va fi schimbat.

"Nu stau în preşedinţia federaţiei, dar modul cum domnul Căliman pune problema nu e corect. De cînd sînt preşedinte am tot fost atacat şi nu am răspuns niciodată. O să dau socoteală în Consiliul de Administraţie şi în Adunarea Generală", a declarat Dedu.

"I-am transmis domnului Căliman că îl înţeleg, se luptă pentru clubul său şi face totul pentru a avea cîştig de cauză. Şi nu sînt în război cu el. Domnia sa mi-a replicat însă: «Da, dar eu sînt în război cu tine»!".

Se va vota din nou în CA
Alexandru Dedu a dezvăluit şi faptul că, în următorul Consiliu de Administraţie, "cazul ecusoanele" va fi din nou luat în discuţie. "Conform statutului FRH, deciziile se iau cu majoritate simplă. Membrii Consiliului de Administraţie vor trebui să-şi asume votul: să se păstreze hotărîrea Comisiei de Apel sau să nu se păstreze. Nu vom ieşi din şedinţă pînă nu va fi un vot valabil!", a spus Dedu.

Oficialul FRH nu ştie însă data la care se va întruni viitorul Consiliu de Administraţie. "Vreau ca pînă atunci să se întrunească şi Comisia Tehnică, pentru a avea şi propuneri pentru selecţionerul naţionalei feminine. Am discutat cu cei din federaţie, mi s-a spus că programul e foarte încărcat şi prima dată disponibilă ar fi 26 ianuarie. Am cerut o dată mai apropiată, vom vedea", a spus Dedu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
justitiarul13
justitiarul13  •  15 Ianuarie 2015, 07:36

Schimbarea lui Gatu a fost Nebunie politica pe care o regretați acum.Dl.Caliman se erijează in mare conducator este un zero ,are unmentor pe măsura in persoana lui Draganescu.Dl.Dedu este un copil care a vrut o jucărie si oare dar in scurt timp o va distruge.Goana după bani la F.R.H va termina handbalul la nivel de naționala .Numarul mare de jucătoare străine va aduce bani prin transferuri dar va pierde o generație de mare perspectiva ,vom trai si vom vedea,,,,PINA atunci sa auzim numai de bine

Vezi toate comentariile (1)
Comentează