HANDBAL    •   CSM BUCUREȘTI

OFICIAL! CSM București are un nou antrenor » Anunțul făcut pe site-ul oficial + primele declarații

FOTO: csmbucuresti.ro

FOTO: csmbucuresti.ro

Vineri, 06 Iulie

Începând de azi, CSM București, campioana en-titre din Liga Națională de handbal feminin, are un nou antrenor după ce Per Johansson nu și-a mai prelungit contractul. Este vorba despre suedezul Magnus Karl Johansson (49 de ani), care a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane.

"Sunt bucuros pentru încrederea pe care conducerea clubului CSM București o are în mine. Sunt de asemenea bucuros pentru faptul că am ocazia să fac parte din staff-ul tehnic al unei echipe atât de importante din handbalul european. Abia aștept să începem meciurile în fața suporterilor români. O să dau tot ce am mai bun pentru a obține cele mai bune performanțe cu CSM București!, a declarat Magnus Karl Johansson, potrivit site-ului oficial al CSM București.

"Nu a fost o perioadă ușoară, căutările au fost intense și am avut pe listă mulți antrenori. Așa cum am mai spus, ne dorim stabilitate și continuitate la CSM București. Considerăm că Magnus Johansson este cea mai bună variantă în acest moment pentru echipa feminină de handbal și va avea tot sprijinul conducerii clubului în îndeplinirea obiectivelor" - Gabriela Szabo, director general CSM Bucuresti

Tehnicianul este multiplu campion al Suediei, unde a câștigat titlul atât cu o echipă feminină cât și cu una masculină. Karl Johansson a fost și secundul lui Per Joahnsson la naționala feminină a Suediei în perioada 2008-2011, reușind să câștige argintul la Europeanul din 2010.

"Campioana României și-a definitivat strategia pentru următoarele sezoane, mizând în primul rând pe rezultate, dar și pe stabilitate și continuitate. Ne dorim ca punctul forte în acest sezon să fie unitatea grupului, astfel că am căutat o persoană matură, cu experiență la nivel înalt, care să lege vestiarul

Acesta este principalul motiv pentru care căutarea nu s-a limitat doar la tehnicienii consacrați din segmentul feminin, ci și la specialiști din aria masculină. În acest sens, s-au purtat discuții cu mai mulți antrenori, iar după o lungă perioadă de așteptări, Clubul Sportiv Municipal București a ajuns la un acord cu Magnus Karl Johansson, care va pregăti echipa feminină de handbal în următoarele două sezoane", au spus oficialii echipei în comunicatul emis azi.

Comentarii (1 ) Adaugă comentariu

conasu_boeru  •  06 Iulie 2018, 15:26

Szabo, ocupă-te de ce te pricepi, că atletismul românesc e la pămant de 20 de ani, nu mai produce nimic , LASĂ ciolanul !

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase