SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

OFICIAL CSM București și-a anunțat noul antrenor: Adrian Vasile » „Vrem în Final 4”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 octombrie 2019 14:40

După ce Tomas Ryde și-a dat demisia din funcția de antrenor de la CSM București, clubul Primăriei a anunțat azi oficial că postul va fi preluat de Adrian Vasile (36 de ani). 

„Adi Vasile a preluat postul de antrenor principal al echipei feminine de handbal”, este anunțul făcut de CSM București pe contul de Facebook.  Vasile a fost „secundul” lui Tomas Ryde și după plecarea acestuia era dat ca interimar. Totuși, oficialii CSM-ului au decis să meargă pe mâna lui cu încredere deplină.

Decizia surprinde, având în vedere că Adrian Vasile e la primul mandat ca „principal” în carieră. Era de 5 ani „secund” la CSM, timp în care a lucrat cu 11 antrenori diferiți (4 danezi: Mette Klit, Kim Rasmussen, Jakob Vestergaard, Helle Thomsen, 3 suedezi: Per Johansson, Magnus Johansson, Tomas Ryde, un român: Aurelian Rosca, un sârb: Dragan Djukic).

Ca handbalist, Adi Vasile a evoluat ca extremă dreapta la Steaua, echipă alături de care a câștigat Cupa Challenge în 2006. 

„CSM București este o forță și, cu acest tip de echipă, există întotdeauna așteptări mari din partea fanilor și a conducerii. Obiectivul nu va fi schimbat. Ne dorim să ajunge în Champions League Final 4 din Budapesta și vom munci din greu pentru a ajunge acolo”, a spus Adrian Vasile pentru site-ul celor de la CSM București. 

„Tigroaicele” debutează duminică, de la 17:50, în grupele Ligii Campionilor, în deplasarea de la Esbjerg.  În Liga Națională nu are un start bun, pierzând deja două meciuri, cu Zalău și Vâlcea.

OFICIAL CSM București și-a anunțat noul antrenor: Adrian Vasile » „Vrem în Final 4”

VEZI ȘI:

Cum ne calificăm noi la Tokyo? Drumul naționalei feminine de handbal către Jocurile Olimpice

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
1578362032478810
Tihamér Takó  •  03 Octombrie 2019, 18:41

CSM este cea mai slaba echipa din primele 12 echipe europene ! Valcea poate sa inlocuiesca golul lasat de ele!

ceaiuri
ceaiuri  •  02 Octombrie 2019, 23:24

pacat de banii irositi...ce le poate explica un "secund"unor jucatoare ce au cucerit numeroase trofee...dar merita incercat(se mai fac economii)

446194735563038
Cony Nick  •  02 Octombrie 2019, 20:42

Asa cred si eu de mai mult timp. A schimbat toti antrenori dar el a ramas... normal este ca principalul sa fie schimbat sau sa plece impreuna cu secundul si ceilalti antrenori daca mai sânt...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close