SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

OFICIAL Jakob Vestergaard a fost demis! Cine este noul antrenor de la CSM București

Articol de GSP - Publicat luni, 07 noiembrie 2016 15:46

Jakob Vestergaard a fost dat afară de la CSM București, în locul său fiind numit Aurelian Roșca, fostul antrenor al Oltchimului și al celor de la HCM Baia Mare, anunță site-ul oficial al echipei.

"Urmează două meciuri foarte importante în Liga Campionilor. Am încredere în jucătoarele noastre, în experiența și valoarea lor, și cred în șansele noastre de calificare", a spus Aurelian Roșca.

Rezultatele slabe din grupele Ligii Campionilor i-au nemulțumit pe șefii echipei, care au decis îndepărtearea danezului. CSM București, deținătoarea en-titre a Ligii Campionilor, are 3 înfrângeri în 4 meciuri în grupele competiției și este pe ultimul loc. 

Vestergaard, 41 de ani, a fost numit ca antrenor al echipei în vara acestui an, după plecarea lui Kim Rasmussen.

"Urez succes clubului și fetelor pe mai departe. Eu sper în calificarea în Main Round și sunt convins că am fi putut să o obținem și împreună. Însă aceasta este situația… Vreau să le mulțumesc tuturor, oamenilor din club, spectatorilor, fanilor. Mi-au oferit amintiri pe care nu le voi uita niciodată și mi-aș dori să revin în Sala Polivalentă, unde atmosfera este cu adevărat specială" Vestergaard, pentru site-ul echipei

Aurelian Roșca, 48 de ani, a câștigat cu echipa de junioare a României medalia de aur la Campionatul Mondial din 2014 (Macedonia), precum și titlul european U18 în 1999.

La nivel de club a antrenat, ca principal, echipele Oltchim, Cetate Deva, Corona Brașov și HCM Baia Mare, cu ultima ajungând până în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, ediția 2015-2016.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (23)
incashul
incashul  •  08 Noiembrie 2016, 06:43

O banuiala mai veche sar putea adeveri si anume sa nu aiba si CSM soarta Valcei si aBM. Si uite asa sa dus dracului inca un brend al hanbalului feminin .

onduku
onduku  •  07 Noiembrie 2016, 21:25

Sa-l puna manager la CSM pe Alex Dedu, ca tot are prieteni in toata lumea. Ne-ar folosi si la FRF, ca Burleanu-i numeste pe Iordanescu si mai apoi pe Daum. Spre binele tuturor spre sa nu dea inca in chix si cu Daum!

onduku
onduku  •  07 Noiembrie 2016, 21:24
Postat de jony1973 pe 07 Noiembrie 2016, 18:03

Daca ar avea antrenor pe spaniolul de la nationala masculina de handbal, ar mai lua si sezonul asta Liga

Ala e antrenor si la Barcelona. Barcelona si in handbal a fost mare in ultimii 20 de ani, la nivelul lui Kiel aproape.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează