HANDBAL  ·  SELECȚIONER

OFICIAL Naționala de handbal masculin are un nou selecționer

Manuel Montoya Fernandez
Manuel Montoya Fernandez

Vineri, 14 Septembrie 2018, 12:16

Naționala masculină de handbal are, începând de azi, un nou selecționer. Este vorba de ibericul Manuel Montoya Fernandez (59 de ani), cel care îi ia locul lui Xavier Pascual (50 de ani). 

Montoya Fernandez va debuta pe banca "tricolorilor" în meciul din preliminariile Europeanului din 2020 cu Franța, partidă care se dispută la sfârșitul lunii octombrie. De altfel, obiectivul declarat al noului selecționer este calificarea la Campionatul European din 2020.

Montoya era liber de contract, dar e posesorul unui CV impresionant: în 2012 a fost la Jocurile Olimpice de la Londra, unde a încheiat pe locul 7 cu naţionala Spaniei, din postura de antrenor secund. Catalanul a câştigat de două ori Cupa EHF cu Granollers în 1995 şi 1996 şi mai are alte cinci prezenţe cu Spania la turneele finale.Clipuri șocante și indecente cu Margherita, făcute publice. Greu de privit pentru un tată. Reacția halucinantă a lui Ioniță din Clejani

Libertatea

Comentarii (2)

maxp  •  14 Septembrie 2018, 18:39

Vad ca devine o obsesie asta cu antrenorul strain. De obieci acestora le este foarte greu intr-o tara necunoascuta de unde nu cunosc jucatorii. Daca tot vrei sa cresti, adu antrenori straini pt perfectionarea celor de aici, pe la centre de juniori, sau care mai mult sa predea decat sa antreneze, sa tina cursuri. Eventual de manageri straini ar fi nevoie, parca pe la conducerea federatiei ar fi nevoie de suflu nou, ca nu poate face nimeni minuni daca nu cresc resursele. La handbal masculin baza de selectie e in continua diminuare de ani buni si deja a ajuns sa fie total insuficienta pentru performanta.

zagna  •  14 Septembrie 2018, 13:33

Daca FRH ar avea presedinte valid ar raspunde: unde sunt antrenorii romani, unde sunt scolile/ cursurile de antrenori ?

Vezi toate comentariile (2 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1