SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM RM. VÎLCEA

Oltchim a făcut show într-un meci demonstrativ » Bătaie pe bilete

Articol de - Publicat miercuri, 19 ianuarie 2011 00:00

Handbal. 1.200 de spectatori s-au bătut să le vadă pe vîlcence într-un demonstrativ la Focşani. Alţi 500 au rămas pe afară

"Galacticele" de la Oltchim au făcut spectacol luni seara, într-un joc demonstrativ la Focşani. Împărţite în două echipe, Neagu, Stanca, Elisei, Fiera, Manea şi celelalte jucătoare au marcat nu mai puţin de 100 de goluri, meciul terminîndu-se egal, 50-50! Nu s-a pus umărul în apărare, dar în atac vîlcencele au încercat să marcheze din execuţii cît mai spectaculoase.

Vizitiu şi Manea au stat şi în poartă, iar Tolnai şi Pîslaru au jucat rolul de conducători de joc. La final, cei 1.200 de spectatori au invadat terenul şi s-au fotografiat cu favoritele, campioanele semnînd autografe pe mingi, eşarfe, tricouri, calendare, dar şi pe piele. 500 de suporteri au trebuit să rămînă pe afară, nemaiavînd loc în sală.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
aurelyan_13
aurelyan_13  •  19 Ianuarie 2011, 09:01

se mascheaza mafia si impotenta in sistem cu astfel de organizari,oricum bv lor,felicitari

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close