SPORTURI  »  HANDBAL  »  BUDUCNOST - OLTCHIM 31-25

Oltchim a pierdut la Podgorica, 31-25. Urmează semifinala cu Gyor

Marija Jovanovici se întoarce la Podgorica, jucînd pentru prima dată ca adversară a echipei unde s-a format // Foto: Marius Ionescu
Marija Jovanovici se întoarce la Podgorica, jucînd pentru prima dată ca adversară a echipei unde s-a format // Foto: Marius Ionescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 martie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 11 martie 2012 21:31

Oltchim a jucat în această seară, la Podgorica, ultimul meci din grupe, cele două echipe fiind deja calificate în semifinale. Iată cum s-a desfăşurat meciul în format TEXT! Meciul tur cu Gyor se va juca la Bucureşti, pe 1 aprilie.

FINAL Buducnost-OLTCHIM 31-25

min 58 Buducnost înscrie din nou (31-25), iar Oltchim ratează o aruncare de la 7 m. Final de meci!

min 57 Oltchim ratează un nou atac, iar  Buducnost se distanţează la cinci goluri după reuşita lui Mehmedovici (30-25)

min 55 Buducnost se distanţează din nou la patru goluri după reuşita de muntenegrence (29-25)

min 54 Lovitură de la 7 m ratată de Băbeanu

min 53 Vizitiu marchează un nou gol pentru Oltchim (27-25). Eliminare de două minute pentru Oana Manea şi lovitură de la 7 m pentru Buducnost, transformată de Bulatovici (28-25)

min 51 Bulatovici face din nou diferenţa de două goluri după reuşita de la nouă metri (26-24). Oltchim ratează din nou,  iar Bojana Popovici marchează din nou (27-24)

min 50 GOOL Oltchim. Aurelia Brădeanu o angajează din nou perfect pe Oana Manea care îşi face datoria şi marchează al doilea gol consecutiv (25-24)

min 49 Diferenţa se menţine la două goluri după golul înscris de Popovici (25-23). Oltchim ratează atacul.

min 49 Ozel a angajat-o perfect pe Oana Manea pe pivot care reuşeşte să înscrie un gol superb, din cădere (24-23)

min 48 Katarina Bulatovici înscrie un nou gol, iar diferenţa revine la două goluri (24-22)

min 47 GOOL Oltchim. Ozel recuperează o minge în apărare, o lansează perfect pe Elisei care nu ratează şi marchează un gol superb (23-22)

min 46 Eliminare de două minute la Buducnost. Patricia Vizitiu marchează primul gol din acest meci (23-21)

min 45 Româncele pot pleca pe un nou contraatac, însă mingea lansată de portar ajunge în braţele muntenegrencelor. Oltchim însă recuperează mingea şi pleacă pe un nou atac

min 44 Româncele reuşesc să lege două atacuri consecutive după ce recuperează o nouă minge, însă Brădeanu aruncă în blocaj

min 43 Oltchim recuperează mingea şi pleacă pe contraatac, înscriind un nou gol (23-20)

min 42 Managarova înscrie un nou gol de pe extrema dreaptă şi mai reduce din diferenţa de pe tabela de marcaj (23-19)

min 42 Oltchim ratează un nou atac, însă are noroc şi recuperează mingea. Eliminare de două minute pentru Andjela Bulatovici

min 41 Bojana Popovici se distrează pe linia de 9 m şi înscrie un nou gol, ducînd din nou diferenţa la 5 goluri (23-18).

min 40 Oltchim recuperează o minge, însă Vizitiu aruncă peste poartă, iar româncele ratează şansa de a se apropia de adversare

min 39 Lovitură de la 7 m pentru  Oltchim. Înscrie Băbeanu! (22-18)

min 38 Oltchim ratează un nou atac, iar Buducnost are lovitură de la 7 m. Înscrie Bulatovici (22-17)

min  37 Katarina Bulatovici măreşte diferenţa la patru goluri, deşi Buducnost este în inferioritate numerică (21-17)

min 36 Muntenegrencele pierd mingea, iar Oltchim pleacă pe un nou atac. Savici este eliminată  pentru două minute. Managarova rămîne singură pe linia de şase metri, însă ratează

min 35 Gol pentru  Bojana Popovici care menţine diferenţa de trei  goluri între cele două echipe (20-17)

min 34 Aceeaşi Jovanovici micşorează diferenţa la două puncte după un gol marcat pe contraatac (19-17)

min 33 Oltchim ratează un nou atac, iar Bojana Popovici a marcat un gol de pe contraatac, după ce Savici a salvat o minge pe ultima sută de metri (19-16)

min 32 Diferenţa revine la două goluri după ce Savici înscrie un gol din poziţia de pivot (18-16)

min 31 GOL Oltchim. Jovanovici a marcat primul gol în repriza secundă pentru Oltchim (17-16)

A început repriza secundă. Oltchim ratează primul atac.

PAUZĂ!

min 29 Mljanici înscrie golul cu numărul 17 pentru Buducnost, iar Jovanovici micşorează diferenţa la două goluri (17-15)

min 29 Bulatovici i-a dat o pasă perfectă pe pivot lui Savici care marchează un nou gol pentru Buducnost (16-14)

min 28 GOL Oltchim. Chirilă aruncă  puternic de la 10 m şi înscrie primul gol din acest meci (15-14)

min 28 Buducnost se distanţează din nou la două goluri după ce Bulatovici marchează din nou (15-13)

min 27 Managarova pleacă pe contraarac şi este faultată. Lovitură de la 7 m pentru Oltchim, transformată de Băbeanu (14-13)

min 26 Buducnost măreşte diferenţa la două goluri după ce Mljanici înscrie un gol pe contraatac (14-12). Oltchim ratează un nou atac, însă nici Popovici nu se descurcă mai bine şi pierde mingea

min 26 Aceeaşi Knezevici marchează din nou şi Buducnost trece din nou în avantaj. Oltchim ratează două atacuri consecutive (13-12)

min 25 Knezevici readuce egalitatea pe tabela de marcaj datorită aruncării perfecte de la 9 m care îşi atinge ţinta (12-12)

min 23 Gol Oltchim! Româncele marchează primul gol de pe pivot prin reuşita Oanei Manea (11-12)

min 22 Buducnost restabileşte egalitatea imediat după de Mljanici înscrie un nou gol (11-11)

min 21 Elisei marchează cel de-al doilea gol din acest meci de pe extremă, menţinînd diferenţa de un gol în favoarea româncelor (10-11)

min 21 Lovitură de la 7 m pentru Buducnost transformată de Bulatovici (10-10)

min 20 Luminiţa Huţupan reuşeşte o nouă paradă, iar Aurelia Brădeanu pleacă pe contraatac şi înscrie, ducînd din nou Oltchim în avantaj (9-10)

min 19 Buducnost restabileşte diferenţa datorită reuşitei lui Popovici (9-9)

min 18 GOL Oltchim! Elisei marchează primul gol în acest meci, pe contraatac, iar Oltchim trece în avantaj pentru prima dată (8-9)

min 17 Managarova îşi face datoria şi înscrie un gol superb la finalul unei acţiuni personale (8-8)

min 16 Eliminare de două minute pentru Ozel. Lovitură de la 7 m pentru Podgorica, transformată de Bulatovici (8-7)

min 15 Lovitură de la 7 m pentru Oltchim! Marchează Băbeanu (7-7)

min 15 Radovici măreşte din nou diferenţa la un gol după o aruncare impresionantă de la  9 m (7-6)

min 14 Luminiţa Huţupan apără din nou şi o lansează   perfect pe contraatac pe Managarova care aduce egalarea (6-6)

min 13 GOL Oltchim! Yeliz Ozel marchează un gol superb de la 9 m şi micşorează diferenţa la un gol (6-5)

min 11 Bojana Popovici marchează un nou gol, Oltchim pierde mingea, iar avantajul este mărit de Andjela Bulatovici, sora mai mică a Katarinei. (6-4)

min 10 După golul înscris de Bulatovici, Oltchim răspunde prin aruncarea lui Jovanovici care marchează golul care păstrează scorul egal (4-4)

min 9 GOL Oltchim! Huţupan apără din nou şi o lansează pe contraatac pe Managarova care marchează cel de-al doilea gol consecutiv (3-3)

min 8 După o greşeală în atac a celor de la Podgorica, Oltchim recuperează mingea şi înscrie prin Managarova (3-2)

min 7 Lovitură de la 7 m pentru Oltchim. Înscrie Băbeanu! (3-1)

min 6 Brădeanu aruncă la poartă, însă portarul de la Buducnost face din nou minuni şi apără aruncarea româncei. Luminiţa Huţupan îi oferă un răspuns pe măsură şi apără aruncarea lui Bulatovici

min 5 Aceeaşi Bulatovici măreşte diferenţa la trei goluri după ce handbalista muntenegrencelor a reuşit să înscrie un nou gol de pe linia de nouă metri (3-0)

min 4 Potarul celor de la Buducnost îşi face datoria din primele minute şi reuşeşte două parade consecutive pe atacurile Oltchimului

min 2 Oltchim ratează primul atac după ce arbitrii au fluierat fault în atac. Podgorica pleacă pe un nou atac, iar Bulatovici marchează cel de-al doilea gol pentru muntenegrence (2-0)

A început  partida. Buducnost are primul atac, iar Bojana Popovici înscrie primul gol.

****

Buducnost Podgorica a învins în meciul tur, la Rm. Vîlcea, cu 34-24, administrîndu-le "galacticelor" cea mai categorică înfrîngere din ultimii ani. Vîlcencele au plecat în Muntenegru cu gîndul la revanşă, chiar dacă în clasament nimic nu se mai poate schimba. Buducnost este sigură de primul loc după ce Oltchimul s-a împiedicat la Metz, unde a reuşit un egal.

"Nu am uitat meciul tur de la Rm. Vîlcea. Vrem să ne luăm revanşa şi să arătăm că a fost un accident, că diferenţa dintre cele două echipe nu este de zece goluri", a declarat extrema Adriana Nechita. "O să mergem la Buducnost să cîştigăm, să vedem unde ne aflăm în perspectiva meciului cu Gyor, din semifinale", a subliniat şi antrenorul Radu Voina.

Oltchim nu se va putea baza la Podgorica pe extrema Iulia Curea, aceasta fiind răcită. Şi Krim are probleme de efectiv, antrenorul Adzici avînd în acest moment ambii pivoţi accidentaţi: Dokici şi Cvijici.

Cu Gyorul, la Veszprem
Campioana Ungariei, ETO Audi Gyor, a anunţat că meciul retur, contra Oltchimului, din semifinalele Ligii Campionilor, se va juca la Veszprem, şi nu la Gyor, pe 7 sau 8 aprilie. Cererea de bilete şi interesul în jurul partidei sînt foarte mari, astfel că oficialii au decis să se mute din sala proprie, "Magvassy Mihaly", de doar 2.000 de locuri, la Veszprem, în sala de 6.000 de locuri a campioanei Ungariei, la masculin. Tot la Veszprem a jucat Gyor şi finala Ligii Campionilor, în 2009, cu Viborg, fiind învinsă atunci de daneze cu 26-23!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
gabriel5
gabriel5  •  12 Martie 2012, 17:25

Fetele au jucat mult mai bine ca in tur, apararea a functionat mai bine ( ideea cu doua aparatoare avansate la Popovici si Bulatovici este buna, trebuie sa ai insa si aparatoare care sa inteleaga ce au de facut- asa cum Nechita ne-a convins ca nu este in stare, Bojana facindu-i aceeasi depasire de trei ori la rind pina Voina a scos-o inapoi afara ).Poarta este problema mare, daca ajunge sa se simta cind iese Hutupan afara , care nu aparase cine stie ce, atunci...In viitorul apropiat, la calificarile din Franta, vom suferi mult la acest capitol. Iar pozitiile de centru si inter sint la ora actuala la fel de descoperite. Fara Paula, fara Cristina si fara inter drept, mergem in Franta degeaba.

ceaiuri
ceaiuri  •  12 Martie 2012, 15:30

meci ceva mai echilibrat fata de tur(fetele au incercat si o aparare mai avansata...dar tb sa te mai ajute si poarta)pb ramane tot in aparare(ne mai tb o jucatoare cel putin...manea e inceata pe intermediar,mica are si ea o varsta,iovanovic are nevoie de inca cativa cm,iar ozel fata de anul trecut chiar progreseaza,vetkova nu rupe nici ea gura targului)pt ca nu e posibil sa te invinga 2jucatoare(itxako le-a naucit in bataie in editia trecuta si nu au decat un inter de meserie dar au o aparare de netrecut)dar le asteapta 2meciuri de foc cu larvik unde vor da peste alta echipa...daca reusim sa punem apararea la punct(poate facem rost si de..portar)in atac avem ceva solutii

tiberiunaga
tiberiunaga  •  12 Martie 2012, 00:02

II.Radu Voina este pricipalul vinovat. Cum este posibil să iei atâtea goluri de la o singură jucătoare? Să nu găseşti o soluţie când vezi că a mercat de 3-4 ori?. Cum e posibil să defilezi cu un portar de 40 de ani, total lipsit de formă? Fără determinare în apărare, fără o echipă standard, fără îndicaţii tactice pertinente, fără vlagă, fără, fără...Când vor înţelege conducătorii clubului că nu avem antrenor? Domnule Voina arată că eşti responsabil şi , te rog frumos, dă-ţi demisia! Poate aşa vom avea o şansă cu Gyor.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează