SPORTURI  »  HANDBAL  »  TRANSFER

Oltchim a transferat-o pe Yeliz Ozel

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 iunie 2010 00:00

Preşedintele CS Oltchim Rîmnicu Vîlcea, Ioan Gavrilescu, a declarat că Yeliz Ozel, coordonatorul de joc al naţionalei Turciei, a semnat un contract pe un an cu campioana României.

"E o jucătoare pe care am încercat să o aducem încă din 2008, este al treilea an la rînd în care deschidem negocieri şi de data aceasta am reuşit, după tratative care au durat două luni. O contribuţie a avut şi faptul că antrenorul Kovacs a vorbit cu ea, după ce a pregătit-o trei ani la naţionala Turciei. Reuşim astfel să completăm un gol mare la linia de nouă metri creat prin plecarea Narcisei Lecuşanu. Cred că în viitor venirea lui Ozel va creşte jocul în ansamblu. Contractul cu ea este valabil un sezon şi a fost semnat acum o oră, la Istanbul", a spus Gavrilescu.

Potrivit site-ului oficial al CS Oltchim, Yeliz Ozel (30 de ani) a declarat că anul trecut a regretat că nu a acceptat un transfer la Oltchim. "Pot să spun că am aşteptat acest transfer în condiţiile în care în 2009 mi-a părut rău că nu m-am transferat la Oltchim, atunci cînd aceasta a jucat semifinala Ligii Campionilor. Acum mi-a fost uşor şi am luat aceasta decizie deoarece membrii Clubului Sportiv Oltchim s-au comportat foarte frumos cu mine în toată această perioadă de doi ani, iar venirea domnului Peter Kovacs a contat foarte mult în luarea deciziei, deoarece îl cunosc şi îl apreciez ca antrenor. Mi-aş dori să cîştig cu Oltchim Liga Campionilor, deoarece ar fi un vis frumos pentru orice jucătoare", a afirmat handbalista.

Ozel a jucat finala Ligii Campionilor in 2005, pe cind evolua in Macedonia, la Kometal Skopje, dar a pierdut atunci ultimul act cu danezele de la Slagelse. Ozel a evoluat in ultimele trei sezoane la campioana Turciei, Milli Pyiango.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
feurdean
feurdean  •  20 Iulie 2010, 21:07

Semnalul de alarma deja s-a tras, nici macar pensiile nu mai sunt sigure! Nu e mai bine sa faci tu ceva prin care sa iti asiguri stabilitatea financiara? Eu iti propun o cale superverificata de multi si de mine.Lucrezi pe internet 1-2 ore zilnic,investesti 9$ pe care ii recuperezi rapid si poti castiga peste 504$ pe luna! Detalii la email [email protected]

gtxr
gtxr  •  18 Iunie 2010, 15:05

Loganul de 350 de cai doar pe www.tuning-pe.net

Vezi toate comentariile (2)
Comentează