SPORTURI  »  HANDBAL  »  RULMENTUL - OLTCHIM 23-39

Oltchim a zdrobit Rulmentul Braşov! Le-au învins cu 39-23!

Articol de GSP - Publicat luni, 13 septembrie 2010 00:00

Oltchim Rîmnicu Vîlcea, campioana României, a zdrobit echipa Rulmentul Braşov într-un meci din etapa a doua din Liga Naţională. Vîlcencele s-au impus cu 39-23 şi ocupă prima poziţie în clasamentul general.

"Nici un meci nu este de antrenament, a fost o partidă utilă care trebuia jucată în campionat", a declarat Ionela Stanca.

"Din păcate nu mai există derby-ul din sezoanele trecute, lucru care pe noi ne dezavantajează pentru că trebuie să ne pregătim pentru partidele din Liga Campionilor. Sper ca pe viitor să-şi construiască o echipă puternică, aşa cum au fost sezoanele trecute", a adăugat Cristina Neagu. 

Mariana Tîrcă, antrenoarea formaţiei Rulmentul Braşov, s-a declarat mulţumită de evoluţia elevelor sale. "S-a văzut clar o schimbare de atitudine. Este ceea ce ne-am dorit atît noi, cît şi fetele. Mă bucur pentru jucătoarele care au debutat în acest sezon", a spus Mariana Tîrcă, la GSP TV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează