SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Oltchim face show in Ungaria

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 august 2007 00:00

Campioana Romaniei, Oltchim Rm. Vilcea, si-a depasit net adversarele in grupa A a turneului de la Debrecen (Ungaria). Elevele lui Tadici au trecut de campioana Cehiei, Slavia Praga, cu 37-21, si de campioana Slovaciei, Iuventa Mihalovce, cu 43-30. Oltchim va juca azi, de la ora 14:00, finala turneului cu invingatoarea meciului dintre Debrecen sI Krim Ljubljana. Fara Luca, Elisei, Cherascu sau Gatzel, dar sI cu Hutupan sI Maier odihnite in meciul cu Slavia Praga, Oltchim nu a avut nici un fel de emotii. Au marcat pentru Oltchim: Adriana Nechita 9 goluri, Narcisa Lecusanu 5, Raluca Ivan 5, Iulia Puscasu 4, Ionela Gilca 4, Daniela Babeanu 3, Clara Vadineanu 3, Adina Meirosu 3 sI Valeria Bese 1. DesI au inceput ezitant cu Iuventa Mihalovce, vilcencele si-a revenit repede sI la pauza conduceau deja cu 23-14. Ionela Gilca a inscris de la centrul terenului, iar Valeria Bese a reusit o aeriana de mare effect. Principalele marcatoare  in cel de-al doilea joc: Gilca 9, Vadineanu 7, Maier 7, Nechita 5, Lecusanu 4.

 In schimb, in grupa B, HCM Baia Mare a suferit doua infringeri: 31-39 cu DVSC Debrecen si 27-31 cu campioana Sloveniei, Krim Ljubljana. Maramuresencele vor juca meciul pentru locurile 5-6 cu Slavia Praga.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează