SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NAŢIONALĂ

Oltchim-HCM Buzău 46-23 (22-15)

Ionela Stanca
Ionela Stanca

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 martie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 23 martie 2011 19:40

După două înfrîngeri consecutive în Liga Campionilor şi un egal în campionat, 31-31 la Cluj, cu Jolidon, Oltchim Rm. Vîlcea a reuşit miercuri seara în sfîrşit, un succes.

Campioana României a învins pe teren propriu cu 46-23 (22-15) pe HCM Buzău, într-un meci restanţă din etapa a 20-a a Ligii Naţionale feminine. Ionela Stanca (8 goluri) a fost principala marcatoare a gazdelor, de la Buzău evidenţiindu-se Anca Ionescu (11 reuşite).

Oltchim e lider în clasament cu 39 de puncte, cu 7 mai mult decît a doua clasată, Jolidon Cluj.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
suporter_valcean
suporter_valcean  •  24 Martie 2011, 20:15

Domnul Voina, pe un post de televiziune, afirma ca i-a fost greu sa revina la Oltchim pentru ca are "principii". Principiile nu l-au impiedicat sa-i sape pe Rimanci, Kovacs si Andersen si nici sa incuranjeze bisericuta Narcisei Lecusanu si Luminitei Hutupan. (ambele fiindu-i acum colaboratoare apropiate la Nationala pentru merite deosebite in “activitatea” de la Oltchim). A venit “pentru interesul nationalei”!! Ptiu_Drace!! Si altora li s-a intamplat sa creada ca ei si numai ei se pot bate pentru interesul national. Nu stiu cat se mai lasa umilita conducerea OLTCHIM-ului de dl Voina?!! Cred ca dl Voina ii va gasi vinovati in cazul unei nedorite contraperformante in decembrie. Ne ma

marubozu
marubozu  •  24 Martie 2011, 13:27

@suporter_valcean Ai dreptate! Sala pare destul de goala...si cand te gandesti ca erau destui cei care isi propusesera sa insoteasca echipa Anjei prin tara, la Braila, la Galati, chiar si la Cluj...A fost la un moment dat o stire care se numea "Gata cu naveta" (Anjei), la care multi suporteri comentasera ca sfarsitul navetei ei insemna inceputul nevetei lor (prin tara). Inclusiv la capitolul asta, al suporterilor, au pierdut enorm "bravii" conducatori de la Valcea. De fapt nu stiu daca exista vreun capitol important la care ei sa nu fi pierdut ceva.

suporter_valcean
suporter_valcean  •  24 Martie 2011, 09:26

Probleme, domnule Gavrilescu, probleme?! Pai asa rau ati ajuns incat este nevoie sa mintiti cu nerusinare pe site-ul clubului?!! Auzi tu 800 de spectatori?!! Poate 80 nu 800. Si ca sa fiti mai convingator ati pus si o fotografie cu cei "800" de spectatori(!!!) numai ca se vede ca-n poarta este Petroczi de la Jolidon. Jenant!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează