SPORTURI  »  HANDBAL  »  TURNEU DE PREGĂTIRE

Oltchim va participa la turneul de pregătire Sparkassen Ladies Cup! Vezi programul vîlcencelor!

oltchim
oltchim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 august 2010 00:00

Campioana României la handbal feminin, Oltchim Rîmnicu Vîlcea, va participa la finalul săptămînii, la Schmelz (Germania), la Sparkassen Ladies Cup, turneu la care vor mai lua parte formaţiile Gyor ETO (Ungaria), Handball Metz (Franţa), TSV Bayern 04 Leverkusen, Thuringer HC şi HSG Blomberg-Lippe.

 

La doar o săptămînă de la cîştigarea Szabella Cup, în Ungaria, Oltchim va participa la un nou turneu de calibru, găzduit de Schmelz, sîmbătă şi duminică.

Între cele două competiţii amicale, Oltchim a disputat încă un meci de verificare, marţi seara, la Thuringer, cu echipa locală, antrenată de fostul tehnician al Rulmentul Braşov, Herbert Muller. Formaţia vîlceană a cîştigat, cu 45-43.

La Ladies Cup, campioana României a fost repartizată în grupa B, cu Thuringer HC şi HSG Blomberg-Lippe, în timp ce în grupa A vor evolua Gyor ETO, Handball Metz şi TSV Bayern 04 Leverkusen.

Sîmbătă, Oltchim va juca de la ora 16.00, cu HSG, iar de la ora 19.35, cu Thuringer. Duminică, de la ora 11.30 va avea loc prima semifinală a turneului, iar de la ora 12.40 cea de-a doua, între primele două clasate din fiecare grupă. Finala Ladies Cup este programată de la ora 17.20.

Oltchim va mai disputa un meci amical pe 24 august, tot la Schmelz, în compania echipei locale Trier, pentru a-şi încheia "turul" Germaniei, între 27 şi 29 august, la Sika Cup, organizată la Bad Urach. Cea mai puternică întrecere amicală a verii va reuni formaţiile Zvezda Zvenigorod, CB Sagunto Valencia, Byasen HB, Oltchim Rîmnicu Vîlcea, TSV Bayer04 Leverkusen, Frisch Auf Goppingen, Hypo Viena şi SPR Lublin.

sursa:mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează