SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM

Oltchim vrea Liga Campionilor cu orice preţ! Vîlcencele continuă "super" campania de achiziţii

Silvia Navarra a semnat un contract cu Oltchim Rm. Vîlcea
Silvia Navarra a semnat un contract cu Oltchim Rm. Vîlcea

Articol de GSP - Publicat luni, 14 mai 2012 00:00 / Actualizat joi, 05 iulie 2012 03:49

Oltchim s-a săturat să rateze în fiecare an Liga Campionilor. Vîlcencele continuă campania furibundă de achiziţii, dar de această dată cu un portar.

Jucătoarea echipei Itxako, Silvia Navarra a semnat un contract pe un an de zile cu Oltchim. Silvia a convins staff-ul vîlcean prin prestaţiile foarte bune din Liga Campionilor, dar şi de la Campionatul Mondial, unde a apărat poarta Spaniei, echipă medaliată cu bronz la acea ediţie. Alexandra Barbosa a avut o influenţă foarte mare în realizarea acestui transfer, jucătoarea fiind curtată de multe cluburi europene.

Dorinţa clubului vîlcean de a ma transfera la Oltchim Rm. Vîlcea m-a surprins doar pe jumatate deoarece nu a facut altceva decît să îmi reconfirme faptul că sunt pregatită să joc la un nivel înalt. Este ceea ce îmi doresc în acest moment. Au fost şi alte cluburi care mi-au solicitat serviciile, dar cred că prietenia mea cu Sandy Barbosa a contat enorm ca eu să decid în favoarea chimistelor. Am decis să jucăm în Champions League, să facem totul ca împreuna cu restul fetelor să cîştigăm preţiosul trofeu cîştigat anul acesta de Buducnost, dar cred că va veni rîndul nostru în cel mai scurt timp", a fost prima declaraţie a Silviei.

Siliva îşi aduce aminte cu plăcere de publicul din Vîlcea şi crede că atmosfera de acolo este greu de egalat la o altă echipă din Europa. Aceasta speră să fie primită cu braţele deschise şi astfel să se acomodeze mai uşor. "Îmi amintesc de Oltchim ca fiind o echipă cu un public minunat, atmosfera din sala „Traian” este greu de egalat în altă parte a Europei şi cred că pînă acum acei suporteri au ajutat enorm echipa şi fetele susţinîndu-le in efortul lor de a juca. Cred şi mi-aş dori să fie alaturi şi de mine începand cu luna Iulie. Cu ajutorul lor acomodarea mea în Vîlcea va fi una foarte rapidă", a adăugat noul portar al Oltchimului, Silvia Navarra.

 


 


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (83)
anadana
anadana  •  15 Mai 2012, 09:57

Nu e adevarat ca Oltchim arunca cu banii, deoarece banii pe care-i luau impreuna Hutupan, Tolnai, Smedescu si Knezovic sunt aceeasi cu cei pe care-i vor lua Leynaut plus Silvia Navaro si consider ca poarta Oltchimului va fi mult mai bine aparata. Cred ca va semna in curand, poate chiar duminica si un inter dreapta. Spun asta, pt ca Oana Chirila n-a fost chemata nici la nationala (ceea ce inseamna ca s-a renuntat la ea si se pare c-ar semna cu Jolidon) iar saptamana trecuta a fost anuntata si plecarea Patriciei Vizitiu. Intr-adevar la CM Brazilia am vazut un inter dreapta bun la o echipa nordica (Danemarca sau Suedia). Jurack are 35 ani si e posibil sa se retraga in vara.

fiesta
fiesta  •  15 Mai 2012, 07:44
Postat de alexdrak pe 14 Mai 2012, 15:06

Care Neagu ma ? Neague a devenit un fel de fata morgana, fata asta nu mai joaca handbal de un an jumate si mai are de stat inca jumtate de an, nu doar ca am indoieli ca va mai juca handbal la nivel inalt, am indoieli ca va mai juca handbal de performanta, cred ca ceva sa gresit si cred cu taria ca anja a venit in ROmania pentru a distruge olchimul, ceea ce a facut acolo nu sa intamplat in alte parti, a distrus o jucatoare de top mondial si pentru asta treuie sa plateasca si a bulversat toata echipe in asa fel incat sa nutreaca de grupe, totul a fost facut cu buna stiinta.

Cap ai... Minte ce-ti mai trebuie?!

flaviulucianr
flaviulucianr  •  15 Mai 2012, 01:21
Postat de flaviulucianr pe 15 Mai 2012, 01:19

ma refeream la Katarina Bulatovic...daca a semnat prelungirea contractului ce sa faci, dar mai sunt cateva jucatoare de valoare

poate fi cumparata, de exemplu o jucatoare polivalenta, care sa joace desi nu e postul ei de baza si ca inter dreapta, atat la echipa ei de club cat si la nationala (ma refer exclusiv la jucatoare de top)

Vezi toate comentariile (83)
Comentează