SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM

Oltchimul are probleme de efectiv înaintea returului cu Zvezda: doar nouă jucătoare de cîmp la ultimul antrenament!

Articol de - Publicat miercuri, 27 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 26 februarie 2013 19:47

De parcă situaţia financiară nu ar fi de ajuns, Oltchimul se confruntă cu mari probleme de efectiv înainte de partida cu Zvezda Zvenigorod de pe 2 martie.

Jucătoarele Oltchimului sînt neplătite de trei luni, dar continuă să spere că se vor califica în semifinalele Ligii Campionilor. Pentru a-şi îndeplini obiectivul, vîlcencele vor trebui să învingă sîmbătă, în Rusia, pe Zvezda Zvenigorod, ca să-şi treacă în cont alte două puncte.

Situaţia lotului vîlcean este însă una alarmantă. La antrenamentul de luni seara, condus de antrenoarele secunde Mette Klit şi Steluţa Luca, nu au participat decît 12 jucătoare, între care trei portari! Practic, handbalistele nu au putut să facă două echipe pentru un joc între ele!

Ce se întîmplă, de fapt? Tehnicianul Jakob Vestergaard şi interul muntenegrean Marija Jovanovici sînt ţinuţi la pat de o gripă rebelă. Extrema ucraineană Iulia Managarova a plecat de urgenţă acasă, după ce a aflat că i-a murit fratele, iar Iulia Curea nu se poate antrena, acuzînd dureri mari la umărul drept.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
bog_1
bog_1  •  27 Februarie 2013, 10:09

asa se intampla in Romania, unde toti patronii au impresia ca angajatii lor trebuie sa munceasca neplatiti cu lunile ! in locul fetelor de la Valcea, nu m-as mai prezenta la echipa si as pleca din Romania, undeva unde exista bunul simt sa se plateasca salariile aproape de normalitate.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează