SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Parteneriat cu Mitsubishi » Modelul Lancer a devenit maşina oficială a campioanei HCM Baia Mare

Camilla Herrem e mîndră de noua sa maşină
Camilla Herrem e mîndră de noua sa maşină

Articol de - Publicat duminica, 07 septembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 06 septembrie 2014 22:36

Nouă jucătoare şi antrenorul Buceschi au primit maşini de serviciu în baza colaborării. Campioana HCM Baia Mare porneşte în viteză spre grupele Ligii Campionilor.

Vineri, gruparea maramureşeană a semnat un parteneriat cu dealerul Mitsubishi din Baia Mare. În urma acestuia, clubul va primi nu mai puţin de 10 maşini, care vor fi conduse de jucătoarele echipei.

Pe lîngă antrenorul Costică Buceschi, au mai primit automobile braziliencele Arenhardt şi Do Nascimento, macedoneanca Gjorgjevska, norvegianca Herrem, olandeza Abingh, dar şi româncele Elisei, Ada Nechita, Ungureanu şi Oltean. Fetele şi-au ales culori diferite.

Cea mai încîntată a părut a fi extrema Camilla Herrem, care a recunoscută că e o pătimaşă a vitezei. "Am o maşină nou-nouţă şi este şi albastră, culoarea mea preferată. Sînt un şofer bun, dar cu răbdarea nu stau deloc bine. Strig la foarte multă lume atunci cînd conduc maşina. De obicei, indiferent în ce ţară conduc, strig în norvegiană atunci cînd sînt la volan. Aici însă, nu cred că voi striga după cum am observat eu pînă acum traficul. Voi fi mult prea concentrată la condus", a declarat norvegianca.

Rivalele sînt cu Toyota
CSM Bucureşti, rivala la titlu a băimărencelor, are şi ea un parteneriat cu Toyota, tot un producător japonez. Toyota a oferit automobile Yaris vedetelor de la echipa din Capitală: Rodrigues, Cavalheiro, Carmen Martin, Thorstensson şi antrenoarei daneze Mette Klit. În perioada cît a evoluat în Liga Campionilor, Oltchim a avut parteneriate cu Volkswagen şi mai apoi BMW.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
tristan
tristan  •  07 Septembrie 2014, 21:20

nice

Vezi toate comentariile (1)
Comentează