SPORTURI  »  HANDBAL  »  HCM BAIA MARE-CSM BUCUREŞTI, DUMINICĂ, ORA 17:15, ÎN DIRECT PE DIGI 1

Pasul spre fericire » Duelul sezonului în handbalul feminin: HCM Baia Mare şi CSM Bucureşti, prima luptă pentru titlu

Adriana Nechita, faţă în faţă cu bucureşteanca Alina Iordache, sezonul trecut
Adriana Nechita, faţă în faţă cu bucureşteanca Alina Iordache, sezonul trecut

Articol de - Publicat sambata, 04 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 03 octombrie 2014 23:04

HCM Baia Mare şi CSM Bucureşti se întîlnesc pentru prima dată după transferurile din vară. Cine va învinge va lua o opţiune serioasă pentru titlu.

Principalele contracandidate la titlu, HCM Baia Mare şi CSM Bucureşti, se întîlnesc mîine, pentru prima dată în actuala ediţie, la Baia Mare. Maramureşencele au pierdut la Braşov, dar sînt pe primul loc, profitînd de faptul că CSM a pierdut la "masa verde" disputa cu SCM Craiova!

Cele două rivale au transferat în pauza competiţională cîte 10 jucătoare noi, ponderea covîrşitoare reprezentînd-o "stranierele". Ambele echipe merg doar pe cartea victoriei, gazdele avînd avantajul terenului propriu şi al fantasticului public maramureşean.

"Pînă acum, CSM Bucureşti a jucat meciurile importante doar pe teren propriu. În deplasare a avut numai partide uşoare. Să le vedem cum se descurcă în faţa a trei mii de spectatori şi în faţa unei echipe care va juca totul pe cartea victoriei", a declarat antrenorul băimărean Costică Buceschi.

Bucureştencele nu simt nici o presiune. "Mergem la Baia Mare să cîştigăm. Sîntem pregătite să dăm totul, să jucăm cel mai bun handbal al nostru. Ştim că, de fapt, cu Baia Mare ne batem la titlu", a declarat portarul brazilian Mayssa Pessoa.

Disputa dintre HCM şi CSM va fi precedată de un alt duel Bucureşti-Baia Mare. De la ora 15:05, Minaur Baia Mare întîlneşte pe Dinamo Bucureşti.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează