SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Patru au semnat prelungirea! » Jucătoarele care vor rămâne cu siguranță și sezonul viitor la CSM București

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat duminica, 09 aprilie 2017 18:37

Brădeanu, Curea, Iordache și Lobach vor mai juca și ele, cel puțin un an, la CSM București, semnând săptămâna aceasta  noile angajamente.

Pentru a avea liniște înainte de "dubla" foarte importantă cu FTC Budapesta, conducerea CSM București le-a chemat la discuții pentru prelungirea contractelor pe alte patru jucătoare ale formației. Este vorba de româncele Aurelia Brădeanu, Iulia Curea, Alina Iordache și bielorusa Anastasia Lobach.

Celor patru handbaliste le expirau în iunie contractele cu campioana Europei, dar au semnat noi înțelegeri pentru încă un sezon.

Surse din cadrul clubului bucureșteam au dezvăluit faptul că se dorește continuitate la gruparea bucureșteană, mai ales că e vorba de trei nume importante pentru handbalul românesc.

Cele patru contracte vor fi anunțate în curând de CSM București, care mai are pregătită și aducerea unor altor jucătoare. Se vorbește clar de extrema dreapta Nathalie Hagman, o suedeză care i-ar lua locul ibericei Carmen Martin, dar și de extrema stânga Ana Maria Iuganu, de la CSM Roman.

Se așteaptă, de asemenea, să se vadă care va fi starea de sănătate a danezei Line Jorgensen, cea care a semnat un nou angajament cu CSM, dar apoi s-a accidentat.

Există o clauză în contract care prevede că, în situația în care ea nu va fi aptă de joc în luna iunie, contractul se va rezilia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
10153755897004409
Ilascu Mircea  •  09 Aprilie 2017, 22:50

Pentru liniștea cui ? Glumiti ? Iulia Curea de cand asigura liniștea CSM -ului . In afara de Mica nu cred ca e mare bai . Credeți ca Martin Ambros va face Naționala din mila pt.anumite jucatoare? Pt.performanta nu e valabil decât pragmatismul . Frumos din partea CSM-ului ca nu a îndepărtato pe Iorganssen dar nici sa iei bani pe doua sezoane jucând câteva meciuri si acelea aiurea ,vezi finala cu 3 faze consecutive pierdute din vina ei . Imi scapă numele extremei dreapta de la Zalau dar e cu mult mai valoroasa decât multe jucatoare aduse din exterior . Curtovici e de meserie extrema dreapta a mai jucat inter dupa plecarea lui Myork .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează