SPORTURI  »  HANDBAL  »  RAPID

FOTO Paula Ungureanu a semnat cu Rapid: „Am acceptat cu entuziasm să îmbrac tricoul vișiniu!” 

Paula Ungureanu alături de președintele CS Rapid, fosta mare atletă Vali Caciureac 
(foto: Rapid Handbal)
Paula Ungureanu alături de președintele CS Rapid, fosta mare atletă Vali Caciureac (foto: Rapid Handbal)

Articol de - Publicat joi, 25 iulie 2019 16:32

Paula Ungureanu, fost portar al Oltchim, HCM Baia Mare și CSM București a semnat cu nou-promovata Rapid și la 39 de ani mai are un cuvânt de spus în handbalul românesc.

Rapid București și-a asigurat serviciile unui portar cu o mare experiență pentru sezonul viitor. Paula Ungureanu (39 de ani), fostul portar al echipei naționale, a semnat cu nou-promovata din Giulești. „Am acceptat cu entuziasm să îmbrac tricoul vișiniu pentru tradiția pe care o are în spate, pentru istoria clubului Rapid, pentru minunații suporteri pe care îi aștept să suțină echipa, umblând până la refuz sala din Giulești. Dar și pentru că, de-a lungul carierei, am acceptat mereu provocările”, a declarat Paula la semnarea contractului.

paula ungureanu

Paula are în spate un palmares impresionant. A jucat la mari echipe ale lumii precum Hypo Viena, Podravka Koprivnica, Oltchim sau CSM București. Cu „naționala” României a participat la toate marile succese din ultimii ani. Este vicecampioană mondială în 2005, medaliată cu bronz la Mondialul din 2015, dar și medaliată cu bronz la Euro 2010.

Cea mai bună jucătoare din România în 2015 și 2016, Paula speră să aibă un parcurs foarte bun cu Rapid, o echipă care visează să redevină ce a fost nu de mult: campioana României. 

Debut cu campioana

Paula Ungureanu va debuta în tricoul Rapidului, azi, de la ora 18:00, într-un meci de verificare susținut în Sala Giulești împotriva campioanei României, SCM Rm. Vâlcea. Cele două echipe vor juca și meciul revanșă sâmbătă, de această dată la Rm. Vâlcea. 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
razvyyc
razvyyc  •  25 Iulie 2019, 19:21

S-a ales praful de echipele pe la care a trecut: Podravka abia in ultimii ani a mai scos capul in Europa, HCM Baia Mare si Oltchim au falimentat, Hypo a pierdut campionatul dupa vreo 30-40 ani de dominare iar la CSM incep problemele cu banii. Deci acum ma gandesc cat mai rezista Rapidul.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close