SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Pedeapsa primită de Cristina Neagu pentru injuriile de la meciul cu Craiova

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 martie 2018 17:27

Cristina Neagu (29 de ani) a fost sancționată de Comisia de Disciplină a FRH cu suma de 500 de lei, după injuriile aduse arbitrilor în timpul partidei pierdute de CSM București, scor 21-23, contra Craiovei (vezi detalii AICI).

Cristina Neagu a avut probabil cea mai slabă prestație din acest sezon în meciul contra oltencelor, iar la final a răbufnit la adresa oficialilor partidei, Diana Florescu şi Anamaria Stoia. Arbitrele înfruntării au semnalat comportamentul interului stânga, iar Comisia de Disciplină a FRF a amendat-o cu suma de 500 de lei. 

Membrii Comisiei care a judecat cazul au fost  Lucian juganaru, Viorel Vicea,  Valerica Dinca, Emil Teodorescu și Dan Berindei.

 Anunțul integral postat pe site-ul federației conține mici erori de redactare.

"Sanctionarea sportivei CRISTINA NEAGU  ( CSM Bucuresti) cu PENALITATE 500 lei, conf. art. 37.2, lit. a, termen de achitare 06.04.2018, pentru jicnirea oficialilor (arbitrii) jocului".

Suma infimă

Plata sancțiunii nu va fi o problemă pentru cea mai bună handbalistă a României. GSP dezvăluia pe 21 februarie că salariul Cristinei Neagu este cel mai mare pe care îl încasează un bugetar, 22.000 de euro lunar (vezi detalii AICI). 

3 ore și jumătate
e timpul în care Cristina Neagu câștigă suma necesară plății amenzii

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (6)
magura
magura  •  30 Martie 2018, 08:16

Corect ar fi fost sa-i dea X la % din salariu, dar risca sa o supere pe Neagu si sa nu mai joace pentru CSM. I-au dat o amenda micuta, de ochii lumii. Asta-i Romania...

risc_mix
risc_mix  •  28 Martie 2018, 22:59

Au ,,rupt-o” frate. Au lăsat-o în sapă de lemn. Au băgat-o-n foame. Dă-i bă ca lu Gnoherre și vreo 2-3 etape de suspendare, să simtă. Să înțeleagă că valoarea sportivă nu are nimic în comun cu mârlănia

cj666
cj666  •  28 Martie 2018, 20:27

Daca tot e mana moarta mai nou la toate meciurile, macar sa iasa si ea cumva in evidenta.....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează