SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE HANDBAL FEMININ U18

Performanţă extraordinară pentru junioarele campioane mondiale » Cîte românce au fost alese în echipa turneului final

Articol de GSP - Publicat luni, 04 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 04 august 2014 02:52

România a cîştigat Campionatul Mondial de handbal la junioare sub 18 ani, în faţa Germaniei, 32-21, iar trei jucătoare din lotul condus de Aurelian Roşca sînt în echipa ideală a turneului final.


Lorena Ostase a fost desemnată cel mai bun pivot, Bianca Bazaliu, care a terminat pe locul 3 în clasamentul golgheterilor, cu 76 de goluri, cel mai bun inter stînga, iar Cristina Laslo cel mai bun centru. Cea mai bună jucătoare de la Campionatul Mondial, în viziuna exeprţilor IHF, a fost germanca Emily Bolk.

"A fost cel mai greu turneu din viaţa mea şi vreau să vă spun că fetele au fost nişte luptătoare. Am crezut din primul meci că vom ajunge în finală, ne-am dorit enorm de mult asta", a spus Cristina Laslo la Digisport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  04 August 2014, 16:35

Desteptii de comentatori spuneau ca Bazaliu cu 10 goluri marcate , e golgetera CM !? Nu stiu de ce au ales organizatorii portarul Germaniei in echipa ideala cand a luat vreo 25 de goluri numai in finala, pe cand a noastra a avut un procent aproape dublu de interventii , iar Romania nu a pierdut niciun meci ?!

floydro
floydro  •  04 August 2014, 16:26

flavoneus: premiul MVP s-a dat pentru tot turneul, nu doar pentru finala

flavoneus
flavoneus  •  04 August 2014, 14:23

Penibil, Bazilu si Lazlo au fost, ieri, cu 2 clase peste nemtoaica

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close