SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM-GYÖR 35-31 (13-17), RETUR 7 APRILIE, ORA 17:00, LIVETEXT PE GSP.RO

Petre Berbecaru a trăit la intensitate maximă meciul cu Gyor: "Am plîns de fericire!"

Petre Berbecaru are şansa de a se califica cu Oltchim în finala Ligii Campionilor în chiar primul său an ca preşedinte la clubul vîlcean.
Petre Berbecaru are şansa de a se califica cu Oltchim în finala Ligii Campionilor în chiar primul său an ca preşedinte la clubul vîlcean.

Articol de - Publicat marti, 03 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 02 aprilie 2012 21:56

La finalul partidei cu Györ, preşedintele Oltchimului, Petre Berbecaru, a recunoscut că a plîns. "Atmosfera şi jocul fetelor m-au făcut să-mi dea lacrimile".

În primul său an ca preşedinte al Oltchimului, Petre Berbecaru are şansa ca echipa sa să joace finala. E, de altfel, obiectivul impus de conducerea clubului "galacticelor" de la Vîlcea.

- Domnule Berbecaru, sînteţi de peste 20 de ani la Oltchim. Aţi mai trăit vreodată vreo repriză ca aceea de duminică?
- Sincer să fiu, nu! Am mai avut meciuri frumoase, calificări memorabile, în ultima secundă, dar nu a mai fost niciodată o răsturnare de scor aproape ireală, cum a fost cea din meciul cu Györ. Să vii într-un timp aşa de scurt de la minus patru la plus şapte, la un asemenea nivel, demonstrează forţa acestei echipe.

- Mai credeaţi la pauză în revenire?
- Şi da, şi nu. Speram să refacem handicapul şi să cîştigăm, dar nu mă aşteptam la o victorie la patru goluri. Asta în condiţiile în care jumătate din titularele echipei erau în tribună. Noroc şi cu publicul, a fost de vis. Păcat că la Vîlcea nu avem o sală mai mare, unde să poată intra şase-şapte mii de oameni.

- În repriza a doua scorul a fost 22-14. Uimitor nu?
- Da, să dai 22 de goluri într-o repriză Györului e ceva. Alte formaţii nu reuşesc să dea în tot meciul! Trebuie să recunosc că eu sînt o fire mai sensibilă şi la final am plîns de fericire. La înfrîngeri nu plîng, dar victoriile mă copleşesc. Fetele merită tot respectul, au arătat că trebuie să avem încredere în ele.

- La ce să ne aşteptăm de la retur? Sînt sufieciente cele patru goluri pentru calificare?
- Nu vreau să mai aduc aminte, dar cred că au fost cîteva faze pe care arbitrii le-au judecat inegal duminică. Am fi putut cîştiga şi mai clar. Nu ştiu dacă vor fi de ajuns cele patru goluri, cîteodată nu e sufiecient să baţi nici la opt goluri, altă dată e de ajuns un gol diferenţă. Cert e că vom avea un meci foarte greu, o partidă în care sper ca, la final, să trăiesc o mare bucurie. Nu numai eu, cred că toată România e alături de noi.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
driver
driver  •  21 Aprilie 2012, 20:57

dupa meciul retur de la VESPREM unde ati fost penibili n-ai plins???

ceaiuri
ceaiuri  •  03 Aprilie 2012, 21:04

un meci cum rar se vede si in..C.L am inceput cu 2pivoti si cu destula teama(cel putin in aparare)unguroaicele au mers bine pana au intrat in joc"rezervele''(vizitiu,curea,nechita)si atunci sau taiat...(ele au mizat pe cele 3 si au mers pana la mij repr a doua cand a intrat hornyak)o victorie in primul rand de moral pt fete(au invins pana la urma favorita)sambata cine stie ce surprize le mai pregatim(va intra iovanovici care se apara bine la pivot)soit "stie"ca e randul ei sa faca un meci mare sau cine stie ...intra babeanu titulara(solutii avem cat de cat)4goluri pot fi destule(cateodata nici 8nu ajung)daca incepem bine sa fim mereu la conducere avem sanse sa mai prindem o fi

Vezi toate comentariile (2)
Comentează