SPORTURI  »  HANDBAL  »  ZVEZDA ZVENIGOROD-OLTCHIM 23-26

Petre Berbecaru e mîndru de rezultatul din meciul cu Zvezda: "Ăsta e adevăratul Oltchim"

Articol de - Publicat duminica, 03 martie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 02 martie 2013 20:52

Preşedintele Petre Berbecaru e convins că echipa sa va prinde semifinalele. "Am trecut peste pasa neagră şi ne putem îndeplini obiectivul", spune oficialul.

Oltchim are drept obiectiv cîştigarea trofeului Ligii Campionilor în acest sezon. După primele două înfrîngeri, nimeni nu le mai dădea vreo şansă vîlcencelor. Chiar şi sponsorii care le promiseseră bani s-au ascuns. Conducătorii echipei au crezut însă în valoarea handbalistelor.

- Domnule Berbecaru, v-aţi mai revenit după victoria din Rusia?
- Da, e al doilea pas cu dreptul pe care-l facem şi începem să ne revenim. Ăsta e Oltchimul pe care ni-l dorim cu toţii, în care ne puneam speranţe la începutul sezonului.

- A contat faptul că le-aţi dat fetelor un salariu restant, înainte de meciul cu Zvezda?
- Nu ştiu cît de mult a contat. Oricum, Oltchim a arătat că a început să joace la valoarea pe care o are. A revenit de la minus patru, fetele au dovedit maturitate, tărie de caracter. Ca o adevărată echipă.

- Duminică se joacă Krim- FTC Budapesta. Ce rezultat vă doriţi?
- Poate mulţi ar spune că ar fi mai bine să bată Ferencvaros. În acest caz, nouă ne-ar fi suficientă o victorie în ultimul meci, cu Krim Ljubljana, în ultima etapă, la peste patru goluri diferenţă. Eu vreau însă să bată Krim. Oricum, ne dorim să cîştigăm ambele partide rămase.

- În această săptămînă, memoriile depuse de Stanca, Barbosa şi Navarro expiră. Veţi putea să le faceţi să se răzgîndească, să nu plece?
- Eu cred că vom rezolva situaţia. Fetele vor înţelege situaţia, deja au primit un salariu, poate vor mai intra în această săptămînă alţi bani. Sponsorii noştri altfel ne vor privi acum. Pînă acum erau sceptici, li se părea că aruncă banii pe fereastră. Acum, cînd şansele la semifinale au crescut, sper să se întoarcă lîngă echipă.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
mirel1010
mirel1010  •  03 Martie 2013, 20:00

..... varianta cea mai buna pt.noi, evident, dar ca d-tra doriti sa invinga Krim (??!!), si atat.Oare de ce??? Cat ar fi de dulce o semifinala fara Gyor, locul unu in grupa e aproape imposibil de obtinut.Si cred ca nu s-ar supara nimeni (dintre cei cu mintea acasa) daca ne-am califica de pe locul doi. Doamne ajuta!

mirel1010
mirel1010  •  03 Martie 2013, 19:58

Ar trebui sa vorbiti in nume personal, nu si in numele nostru, al celor multi care iubim Oltchimul si credem ca poate mult mai mult decat acum. Cu Zvezda am obtinut o victorie capitala, extrem de valoroasa, dar asta nu rezolva problemele DE LOT, DE ATITUDINE si DE JOC ale echipei, domnule Berbecaru.Este hazardat, si riscant totodata, sa afirmati cu nonsalanta ca ,,Ăsta e Oltchimul pe care ni-l dorim cu toţii'' .Aveti grija sa nu va auda fetele, s-ar putea ca unele sa va si creada, si n-ar fi bine deloc.Probabil doriti sa le capacitati mental, dar putina PRUDENTA nu strica, dimpotriva.In alta ordine de idei,recunoasteti ca ,,mulţi ar spune că ar fi mai bine să bată Ferencvaros'' ( la Krim),

bstefan
bstefan  •  03 Martie 2013, 15:51

Mai Berbecare, dupa unguroaice se termina mascarada asta numita Oltchim, plina de mercenare platite la greu dupa ce salariatii de la Combinat nu sunt platiti cu saptamanile. Pentru tot sportul romanesc, ar fi benefic sa bagam banii in scoli, sa aducem copiii pe stadioane si in sali de sport. La handbal am castigat titluri mondiale fara ca in campionate sa avem jucatori straini. As fi curios sa stiu, tu cate parale ai bagat la tescherea de cand conduci Oltchimul? Ar fi bine ca indivizii de teapa ta sa dispara!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close