SPORTURI  »  HANDBAL  »  ACCIDENTARE

Pierdere grea pentru CSM București » O jucătoare importantă s-a accidentat și e în pericol să stea 5 luni pe bară

FOTO: Dan Potor
FOTO: Dan Potor

Articol de - Publicat miercuri, 27 septembrie 2017 09:19

Majda Mehmedovici (27 de ani), extrema stânga muntenegreană a lui CSM București, are mari dureri la umărul drept și, dacă se va opera, va lipsi de pe teren cel puțin 5 luni!

Majda Mehmedovici a fost convocată la naționala Muntenegrului pentru meciurile cu Slovacia și Italia, din preliminariile CE 2018, dar selecționerul Dragan Adzici a anunțat că nu o va utiliza. Extrema stânga de la CSM București a acordat un interviu pentru "Cafe del Montenegru" și a vorbit despre problemele ei la umăr.

"Mă doare foarte rău, chiar și când mă plimb. Am fost la mai mulți doctori, am consultat mai multe păreri, am făcut radiografii", a spus Majda. Muntenegreanca se teme că dacă va continua să joace, lucrurile s-ar putea agrava, să nu-și rupă ligamentele.

"Încerc în toate modurile posibile să depășesc această stare, dar pentru asta trebuie să am grijă de umărul meu, zi și noapte", a adăugat extrema.

Va forța în Ligă și la Mondiale

Dacă totul va merge conform planului, Majda speră să poate duce la bun sfârșit actualul sezon, să nu recurgă la operație. "Doctorii mi-au spus că dacă mă voi opera, voi lipsi probabil 5 luni. Așa că vreau să joc și să nu ajung la cuțit până în luna mai anul viitor", a anunțat Mehmedovici.

Ea a mai luat legătura cu un specialist din Suedia și așteaptă să o cheme pentru a mai afla o părere. "Acum voi sta în Muntenegru, o să mă odihnesc și poate inflamația se va ameliora".

Dacă o va pierde pe Mehmedovici, CSM București va rămâne cu o singură extremă stânga pe post, Iulia Curea.

114 goluri
a marcat Majda Mehmedovici în sezonul trecut pentru CSM: 51 în campionat, 48 în Liga Campionilor și 15 în Cupa României

"Numele nu pot câștiga Liga Campionilor!"

Majda Mehmedovici a vorbit și despre șansele celor de la CSM București de a câștiga încă o dată Liga Campionilor.

"Avem o echipă puternică. Dacă ne uităm pe hârtie la numele jucătoarelor, arată chiar foarte bine. Dar numele nu câștigă trofeul! Când jucam la Buducnost, am câștigat de două ori Liga Campionilor și aveam un nucleu de șapte-opt jucători.

Pe de altă parte, există Vardar, care a avut mereu 15 jucătoare de top și nu a câștigat Liga! La CSM, antrenorul trebuie să ne facă să jucăm ca o echipă, nu fiecare pentru ea. Totul se poate întâmpla în Liga Campionilor", a încheiat Majda.

Muntenegru are emoții

Fostă campioană a Europei, vicecampioană olimpică la Londra 2012, Majda se alătură unui lung șir de absențe în "naționala" Muntenegrului.

Katarina Bulatovici și-a anunțat retragerea din echipa națională, iar acum lipsesc, din varii motive, și Marina Rajčici (Metz), Alma Hasanici (Storhamar) și Jelena Despotovici (Krim Ljubljana).

"Sunt sigur că fetele care au rămas vor juca la același nivel și Muntenegru se va califica. Este nevoie însă de toată lumea să fie alături de echipă", a declarat Majda. În grupă cu Polonia, Slovacia și Italia, Muntenegru trebuie să ocupe unul din primele două locuri pentru a ajunge la turneul final din Franța.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1401192300199411
Daniel Irimescu  •  27 Septembrie 2017, 10:25

Bucurestiul . Barcelona handbalului la feminin . Cind joaca nu mai dorm 2 zile la rind asa emotii am. Nu am urmarit nici o echipa romaneasca niciodata la handbal feminin cu exceptia acestei echipe extrem de bogate . Imi pare bine ca salariul minim in bucuresti e de 1000 de dolari .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează