SPORTURI  »  HANDBAL  »  PLECĂRI

Pierderi mari pentru U Cluj: două jucătoare importante s-au accidentat și vor lipsi o perioadă îndelungată

Articol de - Publicat luni, 13 ianuarie 2020 15:06

Echipa de handbal femionin a lui U Cluj trece printr-o situație extrem de grea, fiind pe penultimul loc în Liga Națională. Șansele de salvare de la retrogradare scad considerabil. 

Echipa feminină de handbal U Cluj Napoca trece printr-o situație foarte grea. Duminică, la meciul pierdut pe teren propriu, 24-28 cu HC Zalău, două dintre jucătoarele de bază ale „studentelor”, interii Diana Lazăr și Macarena Gandulfo, s-au accidentat și vor lipsi o lungă perioadă de timp. 

Diana Lazăr a suferit în minutul 29 o factură maleolă peronieră dreapta cu deplasare și va avea nevoie de o intervenție chirurgicală. Pentru ea practic sezonul s-a încheiat, doctorii estimând perioada de refacere șa cel puțin șase luni!  

Internaționala argentiniană Macarena Gandulfo are o luxație la umăr și va lipsi aproximativ 6 săptămâni. 

Cu un lot redus numeric, U Cluj Napoca va trebui să joace acum și fără cele două, în perioada următoare având de jucat partida cu AHCM Slobozia, echipa care se află imediat în fața sa, la doar un punct distanță! 

În primele 13 etape de campionat, U Cluj Napoca a înregistrat o singură victorie, 23-21 cu Rapid, și 12 înfrângeri. Practic, lupta pentru salvarea de la retrogradare se dă în trei: U Cluj, Rapid și AHCM Slobozia. Primele două echipe au câte 3 puncte, iar ialomițencele au 4. Una dintre echipa va retrograda direct, iar celelalte două vor ajunge la baraj. 

Suporterii clujeni i-au cerut demisia antrenorului Alin Bondar la finalul partidei cu HC Zalău, nemulțumiți de situația în care a ajuns echipa. U Cluj are probleme și din punct de vedere financiar, având mai multe salarii restante la jucătoare.

Vezi și: 

Naționala României de handbal masculin s-a calificat în play-off-ul Mondialului! Victorie clară și contra Italiei + cum ajungem la Mondial

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează